Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Ja po drzemce.. W domu.. Padam na pyszczydło..
Gaduaa poczekaj jeszcze trochę..
Anula wstrzymaj się z
do wizyty u lekarza.. Żeby powiedział że nic nie zagraża.. Tak najbezpieczniej..
Gaduaa raz jeszcze.. Dbaj o siebie..
Ja zaraz na urodziny do zacnej teściowej.. Super GLUE nigdzie nie było więc kupiłam jej latarnię.. Niech wie gdzie jej miejsce.. He he he
Gaduaaa, Gizmo, Sylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
no właśnie i troszkę się obawiam bo ja jestem bardzo nisko ciśnieniowa i z miesiąc temu jak piłam czystka dużo to miałam zawroty głowy i niskie ciśnienie i właśnie obiło mi się o uszy ze czystek obniża...Anula1986 wrote:Doczytałam teraz na blogu dietetyczki, że może obniżać ciśnienie krwi, więc dla osób z wysokim ciśnieniem może być przydatny

jak piję 1 szklankę dzennie to jest okey ale jak wiecej to nie jestem właśnie pewna czy te zawroty to nie od niego byłyFabian
Cyprian
Tymuś 
-
WaldhauzerM wrote:Witam.
Anula wstrzymaj się z
do wizyty u lekarza.. Żeby powiedział że nic nie zagraża.. Tak najbezpieczniej..
Kochana, też mam taki zamiar
Na razie nie serduszkuje, mimo, że libido mi wzrosło
Ale wstrzymuje się.
WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość

-
hahhahaha a to dobre! dobry pomysłWaldhauzerM wrote:Witam.
Ja po drzemce.. W domu.. Padam na pyszczydło..
Gaduaa poczekaj jeszcze trochę..
Anula wstrzymaj się z
Gaduaa raz jeszcze.. Dbaj o siebie..
Ja zaraz na urodziny do zacnej teściowej.. Super GLUE nigdzie nie było więc kupiłam jej latarnię.. Niech wie gdzie jej miejsce.. He he heFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:no właśnie i troszkę się obawiam bo ja jestem bardzo nisko ciśnieniowa i z miesiąc temu jak piłam czystka dużo to miałam zawroty głowy i niskie ciśnienie i właśnie obiło mi się o uszy ze czystek obniża...
jak piję 1 szklankę dzennie to jest okey ale jak wiecej to nie jestem właśnie pewna czy te zawroty to nie od niego były
Ja też jestem niskociśnieniowcem kochana
Również jak Ty wypijam 1 kubek dziennie czystka, ale jak czuje, ze coś mnie bierze to zwiększam dawkę do 2-3 kubków na dobę. Wtedy mam pewność, ze bez lekarstw w moim przypadku się obejdzie. Owszem, miewam większe osłabienia po jego wypiciu (po 3 kubkach), ale jak ja to mówię coś za coś
Niepotrzebnie nie chcę się faszerować tabletkami
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
Uwaga uwaga serduszkowanie nie szkodzi dzidziusiowi
co do ciśnienia to około 7-8 tygodnia ciąży hormonów jest tak dużo że znacznie mogą obniżać ciśnienie krwi dlatego zaczynają się omdlenia. Ja osobiście już mam n ich mniej, ale czasami mam kołatania serca, np wczoraj się trzeslam cała a ciśnienie miałam w normie bo sprawdzałam.
Jak Wam leci dzionek? Ja oglądałam właśnie Chłopiec w pasiastej piżamie i płakałam po prostu bo film jest cudowny... -
nick nieaktualnyHej hej,
U mnie dziwne rzeczy. Hormony chyba szaleją. Zauważyłam, że jak mam bardzo niską temperaturę to jestem strasznie nerwowa. I te wahania nastroju, przejścia od euforii do deprechy w 5 min...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 16:45
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH