Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nawet przez chwile w ciagu dnia jesli zaobserwuje sie śluz lepszej kategorii to należy go uwzględnić na wykresieElunia wrote:Dziewczyny jak rano zaznaczacie śluz np lepki a w południe obserwujecie wodnisty to zmieniacie w wykresie czy nie?
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Tak nie wiem do kogo ale się odzywam
bo tu cisza jak makiem zasiał i wcale się nie dziwię bo mi też leniuch się załączył, obiad ugotowałam i tak leżę i śpię 
Testy nie robiłam, czekam sobie. Albo @ przylezie albo nie
Miłego wieczoru wszystkim

-
Ja chcę jutro z rana fotkę tu widziećTuliska wrote:Dobry wieczór
Tak nie wiem do kogo ale się odzywam
bo tu cisza jak makiem zasiał i wcale się nie dziwię bo mi też leniuch się załączył, obiad ugotowałam i tak leżę i śpię 
Testy nie robiłam, czekam sobie. Albo @ przylezie albo nie
Miłego wieczoru wszystkim
z dwiema dorodnymi tłustymi krechami
Elunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma żadnego strajku. Jutro Twój idzie do przegląduTuliska wrote:Ale niech się czasami żadna do mnie nie przyłącza hihi

bo uwielbiam wasze testy oglądać 
pod slonce, że słońcem, z lupą i z teleskopem 
pod słońce nie pod słońce. Będziemy wypatrywać cienia, cień cienia i co tylenko jeszcze. Kresek pionowych, poziomych i poprzecznych tez. Rozbierzemy go na części pierwsze nawet
WaldhauzerM, Tuliska, Caro lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ale niech się czasami żadna do mnie nie przyłącza hihi

bo uwielbiam wasze testy oglądać 
pod slonce, że słońcem, z lupą i z teleskopem 
Cwaniara..
Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Haha Waldiś i Gizmuś kochane jesteście ale... no właśnie ale... @ dopiero w czwartek powinna się przygramolic bo lutealna u mnie dlugaaaa. Poczekam se a co

Ogłaszam prywatny strajk antytestowy hehe
Tutaj taki strajk nie legalny.. Niestety.. U nas może być co najwyżej strajk anty @..
Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH