Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Gaduaa -piękny wykres, nadal super, gadałam Ci już, że wiele moich koleżanek jako 1 objaw to właśnie przeziębienie, dreszcze, osłabienie organizmu miały
wczoraj dziewczyną pisałam że przy drugiej ciąży to szłam do apteki po pierwszy test i tabletki na gardło bo byłam przeziębiona... heh
ale tym razem mnie wywiało.. mam zawalone zatoki, gardło, ból głowy. nawet oko mam napuchnięte z jednej strony.. no umieram... dobrze że gorączka puściła bo wczoraj w ogóle był armagedonFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry Lejdis

U mnie dziś 37,0 aleee.. możliwe że to przez przeziębienie bardziej gdyż wczoraj i w sob mnie nieźle deszcz podmył...
Moje nadcipcie dziś krzyczało... "Stara! Dawaj podpaske, to już dzisiaj !" ... czuje że w każdej chwili chlustne..
Także tego... możecie mnie wymazać z testujących
Zołza nie gadaj głupot, bo Gizmo zawsze mówi, że póki nie widzi @ na wykresie, to nie wykreśla i basta
Co do ovufrienda, to ja jego wyznaczanie owulacji mam w podcipciu.
Niby czemu wyznaczył owu na dzien wystąpienia pozytywnego testu jak każda starczka wie, że od testu doba-dwie i dopiero jest owulacja?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Dzień dobry

Noc miałam średnią. Obudziłam się o północy z takim bólem miesiączkowym, że myślałam że pęknę jak balon. Pomęczyłam się 10 min i poszłam dalej spać. Potem obudziłam się o 5, bo pilna potrzeba mnie wzywała. Oczywiście krew z nosa podczas rannego dmuchania w chusteczkę wyleciała. A teraz mnie krzyż parzy... A Wy jak tam?
Dziewczyny co polecacie wziąć na bardzo luźną kupkę? Mam w domu tabletki na receptę, ale obawiam się, ze to nie jest dla kobiet w ciąży... Za przeproszeniem boję się bąką puścić, bo może się to skończyć kleksem
Od 5 dni robię takie luźnawe kupki, ale dzisiaj jest to jakby nasilone.

-
Jak Se sama zrobisz listę MAJÓWEK to możesz wymazywać kogo chcesz. U mnie na KWIETNIÓWKACH jest zasada: Znikasz z listy jak pojawia sie @Zołza:) wrote:Dzień dobry Lejdis

U mnie dziś 37,0 aleee.. możliwe że to przez przeziębienie bardziej gdyż wczoraj i w sob mnie nieźle deszcz podmył...
Moje nadcipcie dziś krzyczało... "Stara! Dawaj podpaske, to już dzisiaj !" ... czuje że w każdej chwili chlustne..
Także tego... możecie mnie wymazać z testujących
WaldhauzerM, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
-
borówke sobie zaparzAnula1986 wrote:Dzień dobry

Noc miałam średnią. Obudziłam się o północy z takim bólem miesiączkowym, że myślałam że pęknę jak balon. Pomęczyłam się 10 min i poszłam dalej spać. Potem obudziłam się o 5, bo pilna potrzeba mnie wzywała. Oczywiście krew z nosa podczas rannego dmuchania w chusteczkę wyleciała. A teraz mnie krzyż parzy... A Wy jak tam?
Dziewczyny co polecacie wziąć na bardzo luźną kupkę? Mam w domu tabletki na receptę, ale obawiam się, ze to nie jest dla kobiet w ciąży... Za przeproszeniem boję się bąką puścić, bo może się to skończyć kleksem
Od 5 dni robię takie luźnawe kupki, ale dzisiaj jest to jakby nasilone.
dostaniesz w aptece suszoną borówkę, zatrzymuje kupkę jak smecta
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Ja bym proponowala banana i biszkopty albo chrupki kukurydziane. Banany regulują wypróżnienia. Na rzadkie imię dobre sa tez jagody. Moze być nawet i konfitura z nich zrobiona. Kup sobie sloiczek maly Gerbera np. Sa takie deserki jagodoweAnula1986 wrote:Dzień dobry

Od 5 dni robię takie luźnawe kupki, ale dzisiaj jest to jakby nasilone. -
Gizmo wrote:Ja bym proponowala banana i biszkopty albo chrupki kukurydziane. Banany regulują wypróżnienia. Na rzadkie imię dobre sa tez jagody. Moze być nawet i konfitura z nich zrobiona. Kup sobie sloiczek maly Gerbera np. Sa takie deserki jagodowe
Dzięki
Na tą chwilę chyba faktycznie zjem banana
Mam w domu 2 kg
Moja mama ma w domu kompot z borówek własnie na tego typu rzeczy...
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
i sprawa rozwiązana...Anula1986 wrote:Dzięki
Na tą chwilę chyba faktycznie zjem banana
Mam w domu 2 kg
Moja mama ma w domu kompot z borówek własnie na tego typu rzeczy...
ja kiedyś właśnie z dzieciakami byłam w aptece po smecte a Pani farmaceutka zaproponowała mi tą borówkę zamiast smecty, dzieci bardziej lubią to pić, no i faktycznie kupiłam zaparzyłam i rozwolnionko zatrzymane więc od tamtej pory jak widzę rzadszą kupkę to parze borówkęFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Ja mam,listę testujących w kwietniu. Musialabys testa robic w 21dc. A to chyba za wcześnieCzikosz wrote:Może mnie się uda w tym cyklu.

Już niebawem będę musiała z ukochanym się bardziej przytulać niż zwykle.
Gizmo, załapię się na bycie kwietniówką, jak nam się uda?
Zolza wpisze Cie na maja
prawda Zolzetko?
Zbieram,sie na działkę. Trza chyba zaczac cos siać
-
A nie pamiętam żebym cos takiego pisala. Wiem, ze katary, kaszle sa normalnym objawem ciąży, zwiekszona produkcja śliny i wsio inne związane z planami ustrojowymi. Po śluzówki sa opuchnięte przez hormony ciazoweAnula1986 wrote:Gizmo - Ponoć w ubiegłym cyklu jak Walduś była w ciąży i miała luźną kupkę to pisałaś jej, że to jest dobrze, że takową ma... Dlaczego tak?

-
Gizmo wrote:A nie pamiętam żebym cos takiego pisala. Wiem, ze katary, kaszle sa normalnym objawem ciąży, zwiekszona produkcja śliny i wsio inne związane z planami ustrojowymi. Po śluzówki sa opuchnięte przez hormony ciazowe
Tak mi Walduś napisała na fb.

-
Witam witam..
Ja żyję.. Jeszcze..
Kasia.. Piękna temperatura.. Tylko czekać
Milka Caro dzięki że o nas myślicie.. Ja o Was też..
Oczywiście że poinformuję Was co tam jak tam.. Tylko wizyta ok 19..
Gaduaaa, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czuję się przez to niepewnie