Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A nie pamiętam żebym cos takiego pisala. Wiem, ze katary, kaszle sa normalnym objawem ciąży, zwiekszona produkcja śliny i wsio inne związane z planami ustrojowymi. Po śluzówki sa opuchnięte przez hormony ciazowe
Oj tam oj tam.. Coś było.. Pamiętam.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Dzień dobry

Noc miałam średnią. Obudziłam się o północy z takim bólem miesiączkowym, że myślałam że pęknę jak balon. Pomęczyłam się 10 min i poszłam dalej spać. Potem obudziłam się o 5, bo pilna potrzeba mnie wzywała. Oczywiście krew z nosa podczas rannego dmuchania w chusteczkę wyleciała. A teraz mnie krzyż parzy... A Wy jak tam?
Dziewczyny co polecacie wziąć na bardzo luźną kupkę? Mam w domu tabletki na receptę, ale obawiam się, ze to nie jest dla kobiet w ciąży... Za przeproszeniem boję się bąką puścić, bo może się to skończyć kleksem
Od 5 dni robię takie luźnawe kupki, ale dzisiaj jest to jakby nasilone.
Pytałam właśnie mojego co można brać na rozwolnienie w ciąży, powiedział że generalnie za bardzo nic..węgiel ewentualnie. Wszystkie stoperany itp są zakazane
I tu jeszcze jego komentarz dorzucę "w ciąży to nic nie wolno, oddychać wolno, i to nie za głęboko" Taki śmieszek z rana
A tak w ogóle to dzień dobry!
Gaduaaa, WaldhauzerM, Kasia1987, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Pytałam właśnie mojego co można brać na rozwolnienie w ciąży, powiedział że generalnie za bardzo nic..węgiel ewentualnie. Wszystkie stoperany itp są zakazane
I tu jeszcze jego komentarz dorzucę "w ciąży to nic nie wolno, oddychać wolno, i to nie za głęboko" Taki śmieszek z rana
A tak w ogóle to dzień dobry!
No, ale te borówki i banan to chyba mogę?
Elunia, Gizmo lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kodem htmlElunia wrote:Ej dziewczyny jak wy te pogrubione nicki robicie?
[ b] to co ma być pogrubione i [ / b]
tyllko te b w nawiasach kwadratowych bez spacji wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:41
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Osz kur.. Zaniosłam Topić do mamy.. Teraz powietrza nie mogę złapać bo między łopatkami tak cholernie boli.. Ani głowy przekręcić ani nic.. Ale se narobiłam.. A tu do pracy trza..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dzień dobry dziewczynki...
długo się nie odzywalam ale powiem Wam ze co i rusz nie za dobrze się czuję... niby nic mnie nie boli (może tylko głowa troszkę) ale jakoś mi tak słabo.
A u Was co nowego?? Jakieś nowe groszki? Jak tam Waldi i Anula? ?
A Ty migotka nie kracz - nie będzie małpy!
Gizmo lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Szczerze mówiąc to nie wiem, bo to mój pierwszy cykl kiedy tempke mierze. Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. Co prawda nie mam regularnych cykli, bo średnio 29 -36 dni. Czasem się zdarzy jakiś kolos 42 dni, ale nigdy dłużej.Gaduaaa wrote:wiem o co chodzi, przerabiałam to w poprzednim cyklu

zawsze masz też taką długą fl ?
Zobaczymy jaki będzie następny. Liczę na to, ze Castangus mi trochę to unormuje. W przyszłym miesiącu i tak się do gina wybieram. Wcześniej zbadam jeszcze prolaktyne i wypytam co i jak
Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
oo no to teraz bynajmniej będziesz wiedziała jaką długą masz flNats wrote:Szczerze mówiąc to nie wiem, bo to mój pierwszy cykl kiedy tempke mierze. Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. Co prawda nie mam regularnych cykli, bo średnio 29 -36 dni. Czasem się zdarzy jakiś kolos 42 dni, ale nigdy dłużej.
Zobaczymy jaki będzie następny. Liczę na to, ze Castangus mi trochę to unormuje. W przyszłym miesiącu i tak się do gina wybieram. Wcześniej zbadam jeszcze prolaktyne i wypytam co i jak

a jak długo się staracie? bo nie pamiętam
Nats lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
ktoś tu na owulkę poluje?szuflada wrote:Dzień dobry dziewczynki...
długo się nie odzywalam ale powiem Wam ze co i rusz nie za dobrze się czuję... niby nic mnie nie boli (może tylko głowa troszkę) ale jakoś mi tak słabo.
A u Was co nowego?? Jakieś nowe groszki? Jak tam Waldi i Anula? ?
A Ty migotka nie kracz - nie będzie małpy!
hehe jeszcze troszkę, troszkę
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
To jest wlasciwie 2cs. Poprzedni cykl byl na spontanie no i ten już z prowadzeniem wykresuGaduaaa wrote:oo no to teraz bynajmniej będziesz wiedziała jaką długą masz fl

a jak długo się staracie? bo nie pamiętam

Narazie podchodze do tego z entuzjazmem. Wierzę, że się uda niedługo.3500 g 54 cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH