Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale skok dziś zaliczylas!! PTissaia wrote:Hej hej,
U mnie dziwne rzeczy. Hormony chyba szaleją. Zauważyłam, że jak mam bardzo niską temperaturę to jestem strasznie nerwowa. I te wahania nastroju, przejścia od euforii do deprechy w 5 min...
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Tissaia wrote:Hej hej,
U mnie dziwne rzeczy. Hormony chyba szaleją. Zauważyłam, że jak mam bardzo niską temperaturę to jestem strasznie nerwowa. I te wahania nastroju, przejścia od euforii do deprechy w 5 min...
He he... Skąd ja to znam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Serduszkowac nie zaszkodzi

Ja bylam pomacac szyjke no i bajka - otwarta, miekka i wysoko, znow zaprasza :p
Nats, Gaduaaa, Elunia, WaldhauzerM, Sylwia91, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Tak. Taką z Ikei.. Większą.. Do postawienia.
A no teraz rozumiem. Właśnie dlatego mieszkanie w mieście to lipa/ Siedzi człowiek w mały mieszkanku i się zastanawia po co komu latarnia:)))))
Marzy mi się bardzo ogródek kiedyś
Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:A no teraz rozumiem. Właśnie dlatego mieszkanie w mieście to lipa/ Siedzi człowiek w mały mieszkanku i się zastanawia po co komu latarnia:)))))
Marzy mi się bardzo ogródek kiedyś
Rozumiem Cię... Chociaż mieszkam w mieście i dopóki męża nie znałam ogrodu nie miałam.. Teraz mam i dlatego Cię rozumiem..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
hi hi u Nas to samo.. ja z bloków... mąż miał domek.. i pamiętam że w bloku było mi wygodnie i długo nie umiałam się przyzwyczaić do mieszkania w domku... a teraz chyba bym nie umiała wrócić do bloku...WaldhauzerM wrote:Rozumiem Cię... Chociaż mieszkam w mieście i dopóki męża nie znałam ogrodu nie miałam.. Teraz mam i dlatego Cię rozumiem..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale wstrzymuje się.