Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Allmita wrote:oj widze że żadna nie chce mi napisac skrótu z weekendu...no chyba że nic ciekawego sie nie działo??
no nic musze sama sie zabrać za czytanie.....
Eee Allmita, weekend opierał się na leniuchowaniu i nic się nie zdarzyło ciekawego
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tak, mam dziś 3 dzień wysoką tempkę, więc się uspokoiłam, po prostu długaśny cykl i tyle
teraz czekanie na groszka
jakoś dobry mam humor.
Powiem Wam coś śmiesznego- przyjaciółka poradziła mi żebym napisała sobie na karteczce to, czego pragnę. Więc napisałam sobie kartkę "Jestem w ciąży" i mam ją na biurku w pracy.
Co na nią zerknę, to uśmiecham się do siebie...
Ja dla odmiany mam dziś doła... i cjce mi się ryczec
Dziś rano tak mnie nawalal brzuch że przed wyjściem do pracy włożyłam tampona (nie mialam wkładek ani nic
) ... chwile temu wyciągnęłam... a tam trochę kremowego sluzu i żółta kropka...
No więc... jutro będzie płacz :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie mam na stałe w pracy zapasowe majtki pod biurkiem, bo odkąd jestem na ovufriend, to często mi się zdarza popuścić
Caro, Zołza:), Gizmo lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
He he. Dobre jesteście. Niezłe wiersze.. Też lubię czasem coś napisać.. Ale weny ni mam..
Zołzol.. Fajne serduszka.. Nie ma co.. I fajnie że mimo wszystko masz dobry humor..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Także ten.. Na spokojnie usiądę dopiero ok 14..bo wtedy małż auto bierze i jedzie w świat.. A ja mam chatę wolną i dziecia chorego.. Z nosa mu nie leci ale zatkany jest.. Kaszle rano i wieczorem i jeszcze biegunkę dostał.. Nie zdążył do toalety.. Takie biedne oczka ma.. Ale bawi się na szczęście..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
u nas podobnie ale bez tej drugiej połowy...WaldhauzerM wrote:Także ten.. Na spokojnie usiądę dopiero ok 14..bo wtedy małż auto bierze i jedzie w świat.. A ja mam chatę wolną i dziecia chorego.. Z nosa mu nie leci ale zatkany jest.. Kaszle rano i wieczorem i jeszcze biegunkę dostał.. Nie zdążył do toalety.. Takie biedne oczka ma.. Ale bawi się na szczęście..
tez mam chłopaków w domu... oboje kaszlą i mają katary... także mamy mały szpital w domu , oby do jutra mam nadzieję że się wykurująFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:He he. Dobre jesteście. Niezłe wiersze.. Też lubię czasem coś napisać.. Ale weny ni mam..
Zołzol.. Fajne serduszka.. Nie ma co.. I fajnie że mimo wszystko masz dobry humor..
Dobra mina do złej gry. Mam doła bo czuję że nie wyszło. -
Gaduaaa wrote:u nas podobnie ale bez tej drugiej połowy...
tez mam chłopaków w domu... oboje kaszlą i mają katary... także mamy mały szpital w domu , oby do jutra mam nadzieję że się wykurują
No ja też mam taką nadzieję że szybko przejdzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Zołza:) wrote:Dobra mina do złej gry. Mam doła bo czuję że nie wyszło.
Znamy to i przerabiamy cyklicznie wszystkie.
Ale pamiętać trzeba,że w końcu wykres nas zaskoczy- prędzej czy później zdołowana będziesz czekala na @, a ona nie będzie przychodziła, choć będzie Cię bolało małpowo.. zdzwisisz się, sikniesz, a tu 2 kreski
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH