Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Siklam sobie dziś na owu... jedna krecha :p
Co Wy macie z tymi testami owu które rzekomo mają wykryć ciążę?
To się sprawdza w 50% przypadków, więc wciąż nic nie wiadomo po ich zrobieniu.
Ja sobie obiecałam, że tak robić nie będę ponieważ zawsze wychodziły mi pozytywne testy owulacyjne przed @... Więc co mi to dało? Tylko mi w głowie namieszało.
Tak samo negatywny test owu nie świadczy o braku ciązy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie beta 25 zł + pobranie krwi 3 zł.Anula1986 wrote:Dziewczyny,
Normalnie w moim mieście to się cenią
Szukałam laboratorium, które pobierze mi krew na betę hcg. Znalazłam... Jedne chce 50 zł, drugie 45, a trzecie 30 zł... Czas oczekiwania na wynik to od 1 dnia do 3 dni
Także 30 - 40 zł to normalna cena
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
50 zł to faktycznie dużo...Anula1986 wrote:30,00 zł to ja jeszcze rozumiem, ale 50,00 zł? Ja Cię proszę... Zdzierstwo i tyle

No, ale nic nie zrobisz. Trzeba zrobić bete, żeby się dowiedzieć czy dobrze przyrasta.
Zrobisz i na pewno będziesz spokojniejsza no i będziesz mieć pewność, że Groszek dobrze się zadomowił
A kiedy do Gina się wybierasz?3500 g 54 cm
-
Nats wrote:50 zł to faktycznie dużo...
No, ale nic nie zrobisz. Trzeba zrobić bete, żeby się dowiedzieć czy dobrze przyrasta.
Zrobisz i na pewno będziesz spokojniejsza no i będziesz mieć pewność, że Groszek dobrze się zadomowił
A kiedy do Gina się wybierasz?
W następny czwartek mam wizytę. Już po jednej wizycie jestem, teraz czeka mnie druga. Lekarz nic nie mówił, że mam se zrobić betę, ale dziołszki mnie tu namawiają

-
nick nieaktualnyDla mnie sama możliwość pójścia do laboratorium przy szpitalu i zrobienia badań jest mega luksusem.
Tu w UK nie ma takich praktyk. Żeby zrobić badania na własną rękę trzeba najpierw się nieźle nakombinowac, worek pieniędzy zapłacić i jeszcze czekać mega długo. -
Ja bym od razu po pozytywnym teście poleciała na bete, żeby potwierdzićAnula1986 wrote:W następny czwartek mam wizytę. Już po jednej wizycie jestem, teraz czeka mnie druga. Lekarz nic nie mówił, że mam se zrobić betę, ale dziołszki mnie tu namawiają

Ale ja z tych niecierpliwych jestem
Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Nats wrote:Ja bym od razu po pozytywnym teście poleciała na bete, żeby potwierdzić

Ale ja z tych niecierpliwych jestem
Ja zrobiłam 2 testy (w czwartek rano jeden i w sb drugi), oba wyszły pozytywne z czego oczywiście z czwartku był jaśniejszy
Z sb jest bardzo wyraźny
No i też w czwartek miałam wizytę u gina w sprawie mojej pachwiny, a przy okazji potwierdził, ze pęcherzyk widzi i płyn poowulacyjny.
Dla mnie pójście w tym momencie na pobranie krwi (czytaj betę hcg) nie jest takie łatwe, bo codziennie do południa jestem słaba i w głowie mi się kręci. Nie chciałabym im tam zemdleć.

-
doczytałam...
prze fajne wierszyki z rańca...
zdolne bestie z Was..
mąż dzwonił z pracy że maja strasznie duzo roboty i zostaje jeszcze dłużej, będe sie musiała mocno postarac żeby serducho dzis było...
Elunia, szuflada lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita wrote:doczytałam...
prze fajne wierszyki z rańca...
zdolne bestie z Was..
mąż dzwonił z pracy że maja strasznie duzo roboty i zostaje jeszcze dłużej, będe sie musiała mocno postarac żeby serducho dzis było...
Almita wskakuj w seksi ciuszki, zakręć pupą i sam się nie powstrzyma
hahhah
Allmita lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH