Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula masz rację. Każdemu z Nas jest coś pisane i zaplanowane już os dawna. Tylko my o tym jeszcze nie wiemy

Ogólnie wyszłam wcześniej z pracy, bo fatalnie się czuje.. Teraz leżę juz w łóżku. Mam takie mdłości i dreszcze, że aż jak nachodzą to mnie wręcz boli skóra..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Anula masz rację. Każdemu z Nas jest coś pisane i zaplanowane już os dawna. Tylko my o tym jeszcze nie wiemy

Ogólnie wyszłam wcześniej z pracy, bo fatalnie się czuje.. Teraz leżę juz w łóżku. Mam takie mdłości i dreszcze, że aż jak nachodzą to mnie wręcz boli skóra..
No dokładnie... Więc nie widzę sensu chować się z tym
Bądźmy realistami, co ma być to i tak będzie

-
Anula1986 wrote:No dokładnie... Więc nie widzę sensu chować się z tym

Bądźmy realistami, co ma być to i tak będzie
A rodzice to zawdsze rodzice...moj tatsa za kilka dni przyjedzie z holandii
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Ale ma wkurwa. Z godziny na godzinę aby dopisuję sobie objawy. Już nawet komentarz pod wykresem jebnęłam bo mnie drażnią wpisy tych, co nie potrafią zauważyć, że antyki mam wpisane. No ludzie ....
No niestety..ludzie tak mają..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ale ma wkurwa. Z godziny na godzinę aby dopisuję sobie objawy. Już nawet komentarz pod wykresem jebnęłam bo mnie drażnią wpisy tych, co nie potrafią zauważyć, że antyki mam wpisane. No ludzie ....
Satrają się być miłe ja Ci powiem że też jebłam Ci komentarz a dopiero potem przeczytałam także wybacz
Gizmo lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ha ha