Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta.
Wszelkich pozytywnych testów gratuluję z całego serduszka.
Anulka piękna beta, piękna dzidzia będzie :*
Gizmus jak widać nici z mojego testowania, temp rypła w dół.
A ja przepraszam ale muszę się na troszkę się wyłączyć. Tata miał udar wczoraj i swoje przeżyłam. Muszę się jakoś wyciszyć.
Trzymajcie się kochane.
foxylady lubi tę wiadomość

-
Tuliska wrote:Hej dziewczęta.
Wszelkich pozytywnych testów gratuluję z całego serduszka.
Anulka piękna beta, piękna dzidzia będzie :*
Gizmus jak widać nici z mojego testowania, temp rypła w dół.
A ja przepraszam ale muszę się na troszkę się wyłączyć. Tata miał udar wczoraj i swoje przeżyłam. Muszę się jakoś wyciszyć.
Trzymajcie się kochane.
Tuliska.. Tulamy mocno.. Trzymaj się tam.. Będziemy czekać
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Kasia dzień od loda dziś zaczęła

Jak obiecalam tak zrobilam
Buhahaha chlop poszedl szczesliwy do pracy :p
Nats, WaldhauzerM, foxylady lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Jak wyszlam z tramwaju po pracy i szlam do sklepu to mi sie tak slabo zrobilo, jakies zawroty glowy czy cos - musialam walczyc ze soba zeby nie omdlec, powaznie! Groszunio??
))
Mowcie ze tak :p33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Jak wyszlam z tramwaju po pracy i szlam do sklepu to mi sie tak slabo zrobilo, jakies zawroty glowy czy cos - musialam walczyc ze soba zeby nie omdlec, powaznie! Groszunio??
))
Mowcie ze tak :p
Ja tak miałam w dniu zagnieżdżenia.

-
dobra... przechorowałam jakoś ten dzień.. na koniec tak rozbolała mnie głowa że wzięłam tabletkę... zdrzemnęłam się i jest mi lepiej.. aczkolwiek nadal jakaś zdołowana... może przez to że nakłada sie wszystko na raz teraz...
first think :
Gratulacje dla wszystkich nowo zafasolkowanych
Gratulacje dla Anulki za piękną betę...
Podziękowania dla Zołzy za wielkie wsparcie... i Flaminga za słowa otuchy dzisiaj
to nie był mój dzień...
Second think:
wrzucam moje dwa testy... nie chcę sobie jak Boga kocham nic wmawiać....
być może to z bólu głowy.. ale są momenty że coś mi tam śmiga jakiś cień cienia ...
i poszłam badać szyję... ona mi się kuźwa chyba odwróciła.. no nie mam dziury! zawsze była otwarta... niedomknięta... to teraz no nic.. twardy czubek nosa bez dizurki ... no i moje cycki bolą mnie na potęgę i jak je wyciągam ze stanika to jakby zmieniły kształt...?! i moje sutki są intenswniejszego koloru ?! miała tak któraś ? CUDA NA KIJU ! dziękuje za uwagę
Przepraszam za moje poranne nerwy...
kocham Was 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12600afa0420.jpg
Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Każda ma czasem gorszy dzień. Trzymaj się tam kochana.Gaduaaa wrote:dobra... przechorowałam jakoś ten dzień.. na koniec tak rozbolała mnie głowa że wzięłam tabletkę... zdrzemnęłam się i jest mi lepiej.. aczkolwiek nadal jakaś zdołowana... może przez to że nakłada sie wszystko na raz teraz...
first think :
Podziękowania dla Zołzy za wielkie wsparcie... i Flaminga za słowa otuchy dzisiaj
to nie był mój dzień...
Second think:
być może to z bólu głowy.. ale są momenty że coś mi tam śmiga jakiś cień cienia ...
i poszłam badać szyję... ona mi się kuźwa chyba odwróciła.. no nie mam dziury! zawsze była otwarta... niedomknięta... to teraz no nic.. twardy czubek nosa bez dizurki ... no i moje cycki bolą mnie na potęgę i jak je wyciągam ze stanika to jakby zmieniły kształt...?! i moje sutki są intenswniejszego koloru ?! miała tak któraś ? CUDA NA KIJU ! dziękuje za uwagę
kocham Was 
Co do tego zdjęcia testów to ciężko powiedzieć, bo trochę niewyraźnie są. Na tym z lewej coś jakby przebija, ale sama nie wiem... powtórz może za 2 dni. I nie martw się, bo może Groszek tam u Ciebie siedzi, a on nie lubi nerwów :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Gaduaaa wrote:dobra... przechorowałam jakoś ten dzień.. na koniec tak rozbolała mnie głowa że wzięłam tabletkę... zdrzemnęłam się i jest mi lepiej.. aczkolwiek nadal jakaś zdołowana... może przez to że nakłada sie wszystko na raz teraz...
first think :
to nie był mój dzień...
Second think:
kocham Was 
Ja tam nic sugerować nie będę ale jak dla mnie to po prawej widzę tam cień. Po lewej nic raczej natomiast po prawej mi miga
Który starszy?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem! Dzidzia ma 59mm, serduszko ładnie bije, widzieliśmy wszystkie narządy, a w pewnym momencie machała do nas rączkami i nóżkami hihi
i nawet robiła piruety wokół własnej osi, strasznie się wierciła! Niestety gin powiedział, że na płeć za wcześnie, nie ma co się łudzić, jeszcze trochę to potrwa. Wizyta następna za miesiąc, 17 maja, a w czwartek idę jeszcze na oddział do szpitala na lepszym aparacie mi zrobi usg bo chce dokładnie pomierzyć dzidziusia. Ogólnie było cudownie, widzieć jak się rusza to coś pięknego!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b393c0d1aa60.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:01
WaldhauzerM, Nats, Kasia1987, Gaduaaa, foxylady, Caro, Allmita lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH