Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
otoczka, otoczką ale normalnie na sutku.. gdzie leci mlenio jak się dzidzi karmi to tam mam jakieś aż sinawo brązowe ....?! obczaj u siebie ino..WaldhauzerM wrote:Gaduaa kochana.. Spokojnie. Powtórz test za 2 dni.. Objawy masz ciążowe bo otoczKa ciemnieje w ciąży..
jestem pewna że wcześniej tak nie miałam.. a nikt mi sutów nie targał hahahFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Sylwia91 wrote:Dziewczyny jestem! Dzidzia ma 59mm, serduszko ładnie bije, widzieliśmy wszystkie narządy, a w pewnym momencie machała do nas rączkami i nóżkami hihi
i nawet robiła piruety wokół własnej osi, strasznie się wierciła! Niestety gin powiedział, że na płeć za wcześnie, nie ma co się łudzić, jeszcze trochę to potrwa. Wizyta następna za miesiąc, 17 maja, a w czwartek idę jeszcze na oddział do szpitala na lepszym aparacie mi zrobi usg bo chce dokładnie pomierzyć dzidziusia. Ogólnie było cudownie, widzieć jak się rusza to coś pięknego!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b393c0d1aa60.jpg
Super wieści.. Cieszę się razem z Tobą.. Z Wami w sumie.. Się naczekaliśmy he he ale było warto..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:otoczka, otoczką ale normalnie na sutku.. gdzie leci mlenio jak się dzidzi karmi to tam mam jakieś aż sinawo brązowe ....?! obczaj u siebie ino..
jestem pewna że wcześniej tak nie miałam.. a nikt mi sutów nie targał hahah
Moje nie są brązowe tylko powiedziała bym że tam gdzie leci mlenio to takie jaśniejsze.. Różowe bardziej.. Bądź tu mądry..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
wspaniałe wieści !!! cieszę się prze ogromnie razem z TobąSylwia91 wrote:Dziewczyny jestem! Dzidzia ma 59mm, serduszko ładnie bije, widzieliśmy wszystkie narządy, a w pewnym momencie machała do nas rączkami i nóżkami hihi
i nawet robiła piruety wokół własnej osi, strasznie się wierciła! Niestety gin powiedział, że na płeć za wcześnie, nie ma co się łudzić, jeszcze trochę to potrwa. Wizyta następna za miesiąc, 17 maja, a w czwartek idę jeszcze na oddział do szpitala na lepszym aparacie mi zrobi usg bo chce dokładnie pomierzyć dzidziusia. Ogólnie było cudownie, widzieć jak się rusza to coś pięknego!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b393c0d1aa60.jpg
WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
na tych z allegro tez pisza ze sa super czule a wszystkie wiemy jakie są naprawde...Gaduaaa wrote:chciałabym nie mieć pewności do tych testów bo sa z ebaya... może to wcale nie są 10tki... no ale nie wiem sama już co myśleć...
kup 10tke :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
no a przypominam, że mój test 25 przy becie 127,1 nie wyszedl normalnie, był cien cienia cienia haha nawet nie cień.Gaduaaa wrote:teraz czytam że było napisane na moim zakupie "30 X Ovulation (LH) Highly Sensitive 20 mlU Ovulation/Fertility Tests & 5 X Ultra Early Home Pregnancy Test Strips" czyli ultra early ale nie że 10 !

Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
ja pierkuje.. nadzieja mi powróciła...Sylwia91 wrote:no a przypominam, że mój test 25 przy becie 127,1 nie wyszedl normalnie, był cien cienia cienia haha nawet nie cień.
nie wiem czy to dobrze
Sylwia91, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
flamingu obczaj może co? Ty się znasz na tych testach z ebaya i amazona
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FVNV9A/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
ja też zwariowałam... zależy pod jakim kątem patrze...i też mi coś tam śmiga... ale nie właśnie nie jestem pewna czy to własnie nie złudzenie optyczneGizmo wrote:Gaduaaa nie czy wiem czy ja sobie wmawiam (bo wiem w ktorym miejscu powinna byc kreska) czy faktycznie cos tam świta świtu świt

Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH