Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie pamietam juz tych Twoich testowGaduaaa wrote:może i tak... ale widziałas moje owulacyjne jak robiłam? hihi kontrolna nawet nie była mocno intensywna
tyle sie ich przewinelo przez forum ze nie idzie ogarnac wszystkich ale... jadąc na opinii tych wszystkich allegrowskich to chyba i te nie sa najlepszej jakosci wiec nie dziwie sie ze kontrolne slabe wychodzily
Ale żem zdanie ulozyla
przez przecinkow i kropek haha
-
ja się jąkam, ty nie używasz przecinków .. spoko... ważne że się rozumiemy hahaGizmo wrote:nie pamietam juz tych Twoich testow
tyle sie ich przewinelo przez forum ze nie idzie ogarnac wszystkich ale... jadąc na opinii tych wszystkich allegrowskich to chyba i te nie sa najlepszej jakosci wiec nie dziwie sie ze kontrolne slabe wychodzily
Ale żem zdanie ulozyla
przez przecinkow i kropek haha
Polska język,trudna język
P.S czytam opinie na amazonie o tych testach... i dziewczyny wklejają foty gdzie te tetsy pokazywały 1 kreche a na drugim np celarblue 2 kreskiFabian
Cyprian
Tymuś 
-
No to sama widziszGaduaaa wrote:ja się jąkam, ty nie używasz przecinków .. spoko... ważne że się rozumiemy haha
Polska język,trudna język
P.S czytam opinie na amazonie o tych testach... i dziewczyny wklejają foty gdzie te tetsy pokazywały 1 kreche a na drugim np celarblue 2 kreski
nie chce robic nikomu zludnych nadziei ale szczerze kazdej z Nas zycze upragnionych dwoch kreseczek
Tobie Gaduaaa rowniez.Wiem jak bardzo teraz by Ci sie Groszek przydal
Gaduaaa, zapachmalin, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
https://www.amazon.co.uk/15-Ultra-Early-Pregnancy-earlier/dp/B0026RQ75W/ref=sr_1_2?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1461088237&sr=1-2&keywords=pregnancy+test+ultra+early
pod koniec tej strony po prawej stronie są zdjęcia pokazane tych testów i innych jakby któraś miała ochotę sobie zobaczyć jak to jest z tymi testamiFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Faktycznie na innych widać a na tych nie. Jednym słowem chyba musisz inny test kupić. Człowiek myśli że zaoszczędzi a tu dupa bo dodatkowy trzeba.
buuu. Ale to znaczy, że groszek tam siedzi być może tylko nie ujawni się tak łatwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 20:09
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
mam clearbluezapachmalin wrote:Faktycznie na innych widać a na tych nie. Jednym słowem chyba musisz inny test kupić. Człowiek myśli że zaoszczędzi a tu dupa bo dodatkowy trzeba.
buuu. Ale to znaczy, że groszek tam siedzi być może tylko nie ujawni się tak łatwo 
ale jego zrobie wtedy w piątek lub sobotę
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Moja mama też nie gratulowała ani nie wyściskała.. Powiedziała tylko.. No to na zimę więcej miału będzie trzeba kupić...
Tak wiem.. Mało w tym uczucia.. Dlatego do tej pory nic nie wie..
Jeden jedyny raz w życiu gratulowała przy Tosiu bo akurat tesciowie moi byli u nas na rocznicy ślubu.. Więc jak oni zaczęli gratulować to żeby głupio nie wyszło też na szyję się rzuciła..
Ot wylew uczuć mojej mamusi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 21:01
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH