Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Waldek, gdzie jesteś jak Cię nie ma?
Jak testy owu? Ciemnieje Ci ta krecha?
Kochana jestem tylko nadrabiam...
Dzisiaj temp znowu niżej a ovu nie widać. Zaraz zatestuje to będę wiedziała. Ale w razie czego nie obijam się bo laski tworzą a ja działam... Chociaż cienko to widzę bo już 12 dc a tu dalej niska temp...
Margaret Najlepsiejszości kochana i fasolki.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:
Dziewczyny wczoraj plamienie czerwone dzisiaj brązowe slady w śluzie. Stawiam na zbyt niski progesteron. Właśnie polknelam dupka i wieczorem jeszcze polkne.. Że też glupia gin na urlopie -
Sylwia91 wrote:Ale mi zrobiły lekturę hehe
Mierzyłam temp. Utrzymuje się. Rano będę miała duphaston więc łyknę i wieczorem jedną. Rozmawiałam z dziewczyną na bbf wczoraj która miała takie plamienie 2 dni przed @ czyli tak jak ja i betę miała na tym samym poziomie. Nie mogła się skontaktować z lekarzem więc wzięła sama dupka bo spanikowala. Potem lekarz pochwalił. Moja gin. na urlopie także sama się porzadze hehe
Patkaaa dzięki wielkie daj znać co i jak! :*
Margaretka wszystkiego naj naj naj :* a przede wszystkim szybkiego zafasolkowania :*
Kochana to dla Ciebie lekturka:
Sąd Najwyższy wskazał, że termin upływu trzeciego miesiąca ciąży, o którym mowa w art. 177 § 3 k.p., oblicza się w równej miary miesiącach księżycowych (28 dni). W ocenie Sądu Najwyższego - Taka interpretacja art. 177 § 3 k.p. zapewnia jednolite rozumienie upływu terminu trzeciego miesiąca ciąży u każdej pracownicy ciężarnej, którego wyliczenie nie jest obarczone żadnym błędem, albowiem każdy tydzień ciąży pracownicy liczy siedem kolejnych dni kalendarzowych, poczynając od dnia poczęcia, a cztery takie tygodnie wskazują jednolicie miesięczny okres ciąży.
Lekarz wystawia zaświadczenie Ty przedstawiasz pracodawcy, a liczy się zgodnie z tym orzeczeniem SN co jest dla Ciebie korzystniejsze.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Normalne... Jak ja jestem to się wyniosły wszystkie...
A ja tylko dziecia na wycieczkę odprawiałam...
Gizmo mój dzieć ma 4.5 roku. To Ty chyba pytałaś czy my dzieciate...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:41
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Witajcie dziewczynki Ja tylko na chwilkę. Sylwa dziękuje ze życzonka :* Ciesze się że się już lepiej czujesz
Ja w tym cyklu tak siebie i mojego M naszprycuje witaminami że będzie musiało się udać
Wszystkiego Naj !!!!!!!!!! Spełnienia marzeń ! i upragnionej dzidzi w marcuMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:
Testujemy razem w poniedziałek ??????Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Waldziu ja pytalam kto jeszcze dzieciaty. O Tobie to akurat juz wiedziałam ;)masz w podpisie
Witam nowa foremke a ja leze, nie wiem czy dzis cos zrobię bo nie dość ze zab to jeszcze doszedł bol kręgosłupa... Aaaaa
Na ból zęba polecam dexak sl mnie pomógł..
Sylwia liczysz się liczysz dopóki z nami jesteś kochana. Bądź z nami przywracasz nam wiarę.
Test zrobiony. Druga kreska jest a raczej jej cień bardzo blady...Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Na ból zęba polecam dexak sl mnie pomógł..
Sylwia liczysz się liczysz dopóki z nami jesteś kochana. Bądź z nami przywracasz nam wiarę.
Test zrobiony. Druga kreska jest a raczej jej cień bardzo blady...