Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Gaduaaa dziwne ze temp sie utrzymuje mimo okresu co ?
U mnie to standard...
Spada w trakcie a raz nawet po okresie mi spadla...
Nie wiem czy to normalne ale nigdy mi nie spadla przed okresem33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Nats wrote:O Duśka, jak się czujesz?
Masz już jakieś objawy?
Powiem nawet, że mdłości mi już zelżały (o dziwo zamiast mnie to cieszyć to się zamartwiam, ze coś jest nie tak ), chyba niedługo zmienie staniki na nowe bo już powoli sie nie mieszcze
a tak ogólnie to cały czas bym tylko spała i spała
Tissaia, Nats, Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm
09.05.17- 8kg i 73cm 

-
Duśka ale ten czas leci, patrzę na Twój suwaczek a tam już 8 tydzieńDuśka;) wrote:Powiem nawet, że mdłości mi już zelżały (o dziwo zamiast mnie to cieszyć to się zamartwiam, ze coś jest nie tak ), chyba niedługo zmienie staniki na nowe bo już powoli sie nie mieszcze
a tak ogólnie to cały czas bym tylko spała i spała 

śpij i korzystaj niech fasolka rośnie
Duśka;) lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:Duśka ale ten czas leci, patrzę na Twój suwaczek a tam już 8 tydzień

śpij i korzystaj niech fasolka rośnie
Oj leci leci
Już nawet Balbina (pseudonim nadany przez moją mamę
) na pierwszym weselu była 
Tissaia, Nats, Sylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm
09.05.17- 8kg i 73cm 

-
Nats wrote:O proszę jaki rozrywkowy Groszek/ Fasolina

A serduszka już słuchałaś?
Słuchanie było jeszcze niebezpieczne bo Maluch był za młody
ale już widziałam jak ślicznie pik-pika 
Mam nadzieje, że w poniedziałek zobacze więcej
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm
09.05.17- 8kg i 73cm 

-
nick nieaktualny
-
To koniecznie daj znać co i jakDuśka;) wrote:Słuchanie było jeszcze niebezpieczne bo Maluch był za młody
ale już widziałam jak ślicznie pik-pika 
Mam nadzieje, że w poniedziałek zobacze więcej

Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej
Elunia, Duśka;) lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Jezu.. Nie wierzę.. Doczytałam do końca..
I tak..
Evelina dzięki za tytuły i trzymam kciuki za groszka
Zołzol lej jutro i nie paczaj na nic..
Elunia.. Jakie poświęcenie.. Godne mistrza..
Sylwia boska dzidzia.. Oby dalej rosła w siłę..
Zrobiłam do domu po 4 godzinach w aucie.. Masakra.. Kręgosłup boli więc leżę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Co tam słychać w wielkim świecie? U mnie ostatnio nie najlepiej, małż w szpitalu... Na szczęście być może jutro już do domku wróci. Oby. Zaglądam tu do Was i trzymam kciuki, Evelina faktycznie dobrze to wygląda, Zołza lej lej jak Ci Mama Waldi karze
Podobno Ciężarówki przynoszą szczęście
Sylwia dzidzia piękna, Duśka, nawet nie wiadomo kiedy to zleciało, już 8 tydzień!
super.
kogo pominęłam przepraszam, nie mam głowy ostatnio.
Zołza:), WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
ojej Malynaaa co się mężowi stało ? Mam nadzieję że nic poważnegozapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny! Co tam słychać w wielkim świecie? U mnie ostatnio nie najlepiej, małż w szpitalu... Na szczęście być może jutro już do domku wróci. Oby. Zaglądam tu do Was i trzymam kciuki, Evelina faktycznie dobrze to wygląda, Zołza lej lej jak Ci Mama Waldi karze
Sylwia dzidzia piękna, Duśka, nawet nie wiadomo kiedy to zleciało, już 8 tydzień!
super.
3maj się mocno !Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny! Co tam słychać w wielkim świecie? U mnie ostatnio nie najlepiej, małż w szpitalu... Na szczęście być może jutro już do domku wróci. Oby. Zaglądam tu do Was i trzymam kciuki, Evelina faktycznie dobrze to wygląda, Zołza lej lej jak Ci Mama Waldi karze
super.
Malyna
-
Trzymam kciuki za powodzeniezapachmalin wrote:Sprawy kardiologiczne, zastawka. Gruntowne badania i ewentualne przygotowanie do naprawy/wymiany. Ale podobno póki co jest ok. Albo inaczej póki co nie będą tego ruszali tylko obserwacja. Ale upewnią się jeszcze po ostatnim badaniu.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Sprawy kardiologiczne, zastawka. Gruntowne badania i ewentualne przygotowanie do naprawy/wymiany. Ale podobno póki co jest ok. Albo inaczej póki co nie będą tego ruszali tylko obserwacja. Ale upewnią się jeszcze po ostatnim badaniu.
Malina trzymam kciukasy aby wszystko dobrze było:) !!!
zapachmalin lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH