Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nieee, podobno niektóre tak mają.. ja mam długą faze lutealną.. a dwa to mi się powoli okres rozkręca... od jakiegoś czasu zaczyna się plamieniami także chyba w granicach normy wszystkoeveli_na wrote:Gaduaaa dziwne ze temp sie utrzymuje mimo okresu co ?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyo rany. Odwiozlam chlopa na lotnisko. Nad ranem go wykorzystalam
no i pozostaje tylko czekanie na rezultat do maja.
Normalnie wg planu owu wypadalo mi na niedziele. Bylam zalamana, bo chlop moj od dzis do wtorku poza domem.. szkoda by bylo ten cykl zmarnowac.. niby po biochemie latwiej...
i se chyba wymodlilam ta wczesniejsza owulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:35
Nats lubi tę wiadomość
-
No i superTissaia wrote:o rany. Odwiozlam chlopa na lotnisko. Nad ranem go wykorzystalam
Normalnie wg planu owu wypadalo mi na niedziele. Bylam zalamana, bo chlop moj od dzis do wtorku poza domem.. szkoda by bylo ten cykl zmarnowac..

Teraz żołnierzyki grzecznie poczekają na jajo i będzie Groszek
Jakaś opatrzność tam czuwa, trzymam kciuki
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:o rany. Odwiozlam chlopa na lotnisko. Nad ranem go wykorzystalam
Normalnie wg planu owu wypadalo mi na niedziele. Bylam zalamana, bo chlop moj od dzis do wtorku poza domem.. szkoda by bylo ten cykl zmarnowac.. niby po biochemie latwiej...
No to trzymamy mocno kciuki :* -
Hej Dziewuszki

Gratulacje dla wszystkich przyszlych mamusiek ! :*:*
Sylwia piękny maluszek

Sylwia91, Caro, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm