Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dlaczego miałby być zły?Elunia wrote:Kurde dziewczyny dziwną rzecz zrobiłam.. Po serduszkowaniu dolałam tam sobie trochę żelu Conceive plus niby aby żołnierzyki dłużej wytrzymały ale teraz mam wątpliwość czy to był aby dobry pomysł.......Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
skoro to żel wspomagający pleminiki to na pewno im nie zaszkodziElunia wrote:Kurde dziewczyny dziwną rzecz zrobiłam.. Po serduszkowaniu dolałam tam sobie trochę żelu Conceive plus niby aby żołnierzyki dłużej wytrzymały ale teraz mam wątpliwość czy to był aby dobry pomysł.......
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nie sądzeElunia wrote:Wiecie bo jak się go przed serdukowaniem to on się tam niby w środku trochę "roztrzepie"
))))
a tak to gęste to takie, mam nadzieje tylko że nie utopiłam chłopaków albo nie zalepiłam sobie tym żelem szyjki.
jeśli juz to tylko pomoże
Elunia lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Buu, no własnie nie wiem co by tu wziąć
Nie wiem też skąd mi się to wzięło? Możliwe, ze przez ciążę?
Czy można stosować Aphtin w okresie ciąży i karmienia piersią?
W okresie ciąży nie stosuj żadnego leku bez konsultacji z lekarzem!
Bardzo ważne jest, aby przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią skonsultować się z lekarzem i wyjaśnić ponad wszelką wątpliwość potencjalne zagrożenia i korzyści związane ze stosowaniem danego leku. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz ciążę skonsultuj się z lekarzem przed zastosowaniem preparatu.
Ze względu na brak danych nie należy stosować preparatu w okresie ciąży i karmienia piersią.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH