Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra Dziołszki, ja uciekam dotlenić się na działkę. Małż pojechał prosto po pracy i już na mnie czeka. Wsiadam w moją ukochaną Nobleske, zapodaje Dżemik i lecę w eter
Będę wieczorem! Kocham mieć wolne!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Będziesz to wszystko mieć niedługo zobaczysz :* co do owu i usg to ja tez miałam usg kilka dni po owu i gin powiedziała że wygląda jakby coś się działo ale nie powiedziała na 100%.a to byla szczęśliwa owu hihismerfetkaaa wrote:Chce mi się porannych mdłości, wymiotów zgagi opuchniętych nóg itp, i obiecuje że nie będę narzekać

A ile się już staracie? -
Powinno być widać chyba płyn poowulacyjnysmerfetkaaa wrote:Dziewczynki mam pytanie, na weekend przypada mi ovu, a we wtorek mam wizytę u ginki, czy jak zrobi mi usg to będzie widać czy jest już po owu?
a przynajmniej ja tak miałam
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Sylwia91 wrote:Będziesz to wszystko mieć niedługo zobaczysz :* co do owu i usg to ja tez miałam usg kilka dni po owu i gin powiedziała że wygląda jakby coś się działo ale nie powiedziała na 100%.a to byla szczęśliwa owu hihi
A ile się już staracie?
Od czerwca albo lipca ubiegłego roku.
Nie wiem czy nie poprosić o jakieś badania dodatkowe?28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnyTen tego właśnie przejechałam 150 km na seksy do Warszawy, a jeszcze muszę wrócić..
Lepiej żeby ten pęcherzyk pękł bo po takim poświęceniu jak go tam jutro znajdę to zamorduje;)))
Któraś pisała że ma ovu w innym jajniku niż ją boli i kurde u mnie to samo, dziwne trochę
szuflada, kozamonia, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
-
Hahahha Elunia wygrałaElunia wrote:Ten tego właśnie przejechałam 150 km na seksy do Warszawy, a jeszcze muszę wrócić..
Lepiej żeby ten pęcherzyk pękł bo po takim poświęceniu jak go tam jutro znajdę to zamorduje;)))
Któraś pisała że ma ovu w innym jajniku niż ją boli i kurde u mnie to samo, dziwne trochę
ten głupi pęcherzyk może to doceni
Elunia lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH