Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nakręcam się...bo to wcale nie są dziwne, niespotykane objawy jak na mnie. sny pamietam baaardzo często, ale koszmaru to nie miałam już chyba od roku. biegunka to tez nic dziwnego u mnie, częśto przychodzi zaraz po owulacji. a ból na dole to nic dziwnego przed @Kasia1987 wrote:Kuźwa szuflada wymieniłaś już milion objawów na groszka...
Ja się już nie odzywam, ale Ci gratuluję
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/d703ee0b2612.jpg
Już mi się mega dół załączył gdy przyszedł listonosz i przyniósł mi naklejkę na tylną szybę do auta :p
Na chwile morda się wywinela w uśmiech ;P
Gaduaaa, Kim87, Kasia1987, szuflada, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
MiiiinnniiiiooonnnnZołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d703ee0b2612.jpg
Już mi się mega dół załączył gdy przyszedł listonosz i przyniósł mi naklejkę na tylną szybę do auta :p
Na chwile morda się wywinela w uśmiech ;P
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
zapłakałabym się chyba ze szczęściaKasia1987 wrote:O Boże, jakby pykły 4 grochy, to forum by tydzień świętowało szampanem pikolo
jak się dowiedziałam że Waldzia zaszła to mi aż łzy poleciały bo tak mi jej było szkoda po biochemicznej. Teraz trzymam tez mocno kciuki za Tissaie
i wierze ze sie uda
Zołza:), Kasia1987, Tissaia, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ale gapa ze mnie zaspałam na mierzenie tempki, zmierzyłam dopiero o 9.30
Obudziła się już bez bolu brzucha i jajnika a zasypiałam z nim.. co myślicie że czemu już jego bolu nieaczuje. Dodam że taki ból czuje nie w każdym cyklu.
szuflada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w ogóle jakoś tracę zapał ostatnio...i do łykania witaminek, i nawet nie mam cierpliwości do czytania w internecie o objawach ciąży... i mi się nie chce przeglądać wykresów zafasolkowanych żeby wyciągać wnioski...jak w tym cyklu się nie uda to mam nadzieję że się trochę ocknę w przyszłym...Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualny
-
kochana to może znaczyć cokolwiek...nie da się jednoznacznie stwierdzić w sumieJudi22 wrote:Hej dziewczyny. Ale gapa ze mnie zaspałam na mierzenie tempki, zmierzyłam dopiero o 9.30
Obudziła się już bez bolu brzucha i jajnika a zasypiałam z nim.. co myślicie że czemu już jego bolu nieaczuje. Dodam że taki ból czuje nie w każdym cyklu.
może po prostu przestało i już
ja wierzę. to jest taka kobieca intuicja. tak samo jak dziewczyny nie czuły jakoś ciąży, niedowierzały i okazywało się, że biochemiczna. coś w tym musi byćJudi22 wrote:Mam do was jeszcze pytanie. Czy wierzycie w to że kobieta podobno wie że to jen był jesz udany że teraz to właśnie to ten. Niby kobiety to czują co myślicie?
Kasia1987 lubi tę wiadomość
A ja Se na wykresie zaznaczylam
z dildo i Kuźwa dopiero śmiech bedzie jak gumowego cyborga urodzę
objawów mam jak co miesiąc. Miloion pincet sto dziewincet
kozamonia, szuflada, Zołza:), Kasia1987, Elunia, Nats, Tissaia, Allmita, WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja powiem dziewczyny że serce mi podpowiada że teraz się uda i mam zaczekać z zabiegiem nadzerki. Wgl czuje się jakaś na luzie inaczej niż w zeszyłych cyklach.szuflada wrote:ja wierzę. to jest taka kobieca intuicja. tak samo jak dziewczyny nie czuły jakoś ciąży, niedowierzały i okazywało się, że biochemiczna. coś w tym musi być

I teraz czy słuchać mego serca czy nie.
Kasia1987, szuflada lubią tę wiadomość
-
Tissaia a na kiedy masz termin @?
Gaduaaa u mnie szczanie na test przed terminem tez przyprawilo mnie o rozstrój nerwowy. Nadal siedzę jak na szpilach i nie wiem czy się cieszyć czy czekać na @ bo te pierwsze testy namieszaly bardzo. -
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:A ja Se na wykresie zaznaczylam
z dildo i Kuźwa dopiero śmiech bedzie jak gumowego cyborga urodzę
objawów mam jak co miesiąc. Miloion pincet sto dziewincet 
Hhaahhahaha Gizmo pobeczałam się na kompa
Całe biuro się na mnie gapi
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny