Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A ja Se na wykresie zaznaczylam
z dildo i Kuźwa dopiero śmiech bedzie jak gumowego cyborga urodzę
objawów mam jak co miesiąc. Miloion pincet sto dziewincet 
Mysle ze ovu jest niezbyt bystre i dla niego serce to serce nie ważne z kim
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Czy lekarz zalecił Ci coś zeby pomoc plemnikom z dotarciu do szyjki ??
Nie nigdy nic nie miałam zleconego, w ciaze zschodzilam bez wspomagaczy jedynie brzuch miałam dużo mniejszy i maluch zawsze na usg chowal sie pod spojeniem lonowym co utrudnialo robienie pomiarow w 12tyg. -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:a jak poznac czy ma się to zgięcie czy tamto?? mama mi coś mówiła ze skoro przy okresie bolą mnie plecy z tyłu na dole to mam tyłozgięcie. prawda to?
Mnie powiedziano o tym na wizycie u gina
samemu chyba nie da się rozpoznać.
-
eveli_na wrote:Tak sobie teraz mysle, ze może nie potrzebnie testowalam przed terminem @. Gdyby brać pod uwagę tylko test ostatni to sa dwie kreski. A jutro robię powtórkę rano.
Ja pierwszy zrobiłam jakieś 31dc wieczorem - negatyw, potem 33 rano - blady pozytyw ale potwierdzone u ginekologa - więc im później tym lepiej
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Ginekolog mi jeszcze nie podał terminu, bo czekam na kolejną wizytę u niego

Ale wg BBF mam na 28 grudnia
A mnie ostatnio nie kłuje, ale jak np mocno zakaszle to czuję przy pachwinach ucisk... Nie wiem, czy rozumiesz co napisałam
rozumiem
ja teraz czuję, że non stop się wsłuchuję w siebie i tylko się zastanawiam czy sobie jakichś objawów nie wkręcam.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH