Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja robiłam najpierw test strumieniowy - negatywny w 31dc wieczorem.
33dc test płytkowy pozytywny blady
34dc płytkowy pozytywny ciemniejszy ale też nie jakoś super extra wyraźny a strumieniowy negatywny
to się uśmiałam, no ale wiem że coś tam już mieszka to się tym nie sugeruję - po prostu jeszcze za wcześnie.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha to cała wyprawa...włosy umyć...wysuszyć...pomalowac się, ubraćZołza:) wrote:Leć leć... trzymam kciuki !-

zanim ja ten test kupię to dzieciak się już urodzi haha
Nats, Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
generalnie są dwie kreski.. druga jest słabsza...teraz właściwie ściemniała bo fota na świeżo robiona.. chodzi mi o sam fakt tej kreski kontrolnej nie testowej.. ze jest słaba... dla przypomnienia pokaże wam jak wyglądały moje owulacyjne ogólnie,.. śmię twierdzić że sie nie kupuje testów ONE STEP z amazona czy ebaya...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/048a47a94aec.jpgFabian
Cyprian
Tymuś 
-
jest jest.. nawet teraz dosyć wyraźniejszy... ale ta kontrolna to porażka....szuflada wrote:Gadua to prawda, kontrolna bardzo słaba ale cień testowej widac

nie chcę robić sobie nadzei ale skoro te owulacyjne są takie słabe to i może ciążowe też..
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Kotki, jedne do drugich nijak się nie mają...
Pisałam już parę razy, że u mnie co miesiąc wychodziły fajnie testy owulacyjne przed okresem. Nie muszę dodawać, że @ zawsze witała.. już owulacyjnych nie robię, żeby szukać groszka.. ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
mi też się coś średnio widzi robienie tych owulacyjnych. może zarówno przed okresem jak i w ciąży coś tam wzrasta? to chyba nie jest takie nieprawdopodobne.Kasia1987 wrote:Kotki, jedne do drugich nijak się nie mają...
Pisałam już parę razy, że u mnie co miesiąc wychodziły fajnie testy owulacyjne przed okresem. Nie muszę dodawać, że @ zawsze witała.. już owulacyjnych nie robię, żeby szukać groszka.. ;(Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH