Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak czy siak kochanie nie wiem, czy dobrym pomysłem są serduszka codziennieNats wrote:Nie mam tego żelu, ale słyszałam że dobry. Może poszukam dzisiaj w necie

przynajmniej ja tak uwazam.
chociaż wiecie co...nie ma reguły. mozna wszystko robić pod linijkę i z zegarkiem w ręku i nie zajść a wystarczy raz a dobrze...
Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Zołza:) wrote:Nie u wszystkich są takie zmiany. Niektóre w ogóle nie miały takich objawów
Także póki fr@ncy nie ma jest dobrze 
Dobrze gada polać jej!
Aaaa nie nie, nie polewać
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak kupisz a będziesz zagroszkowana to najwyżej mi odsprzedasz hihiZołza:) wrote:Ja już chyba teraz zamówie. Nie ma na co czekac :p

chociaż w sumie i tak mozesz używać, ale chyba trochę szkoda, bo pewnie jest drozszy niz normalny żelPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrochę kosztuje.. na szczęście taniej mozna dostac w Internecieszuflada wrote:jak kupisz a będziesz zagroszkowana to najwyżej mi odsprzedasz hihi

chociaż w sumie i tak mozesz używać, ale chyba trochę szkoda, bo pewnie jest drozszy niz normalny żel
-
ja też zawsze z durexu...najczesciej rozgrzewający...szkoda, rzeczywiściekozamonia wrote:Powiem ci Kasia, że parę dni temu używaliśmy żelu tego nawilżającego z durexa i powiem ci, że było lepiej niż po conceive

szkoda, że nie można go normalnie używać
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Witam..
Zołzol nie chlaj dzisiaj.. Wstrzymaj się..
Szuflada dzięki za miłe słowa.. Nawet nie wiesz ile radości mi tym sprawiłaś.. Życzę Tobie z całego serca groszka.
Wszystkim które wyczekuja życzę.
Evelina.. Cieszę się że jutro testujesz.. Nadzieja jest fajnym uczuciem..
Kasia będziemy pić Piccolo nie ma innej możliwości..
Gizmo wiem co znaczy tęsknota.. Moja trochę inna bo tęsknię za tatą ale w sumie zawsze to tęsknota..
Gaduaa odliczaj odliczaj i udanej imprezy urodzinowej..
A.. Najważniejsze.. Szumidełko.. Gratulujemy Ci bardzo bardzo. Niech groszek rośnie w siłę..
Chyba wszystko.. Jak coś ominęłam Sory.. Obiecuję poprawę..
Aaaaa jeszcze jedno.. Tissaia teraz tylko czekać.. Czeka Cię trudny okres.. Ale dasz radę.. Kto jak nie Ty..
No to na tyle.. Nie piszcie tyle bo zasypiam czytając..
szuflada, Tissaia, Gaduaaa lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyAgrafko z szufladki, dziękuję za miłe słowa

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie w tym cyklu.
Jak się nie uda to będąc w maju w Polsce wybiorę się do jakiegoś gina co by mnie ogarnął i dokładniej wybadal. Mama mojej przyjaciółki jest szefowa położnych w szpitalu, więc mnie wcisnie do jakiegoś dobrego gina.
A po powrocie do UK ewentualnie wybierzemy się z M. do kliniki płodności tu w UK.
Eveli_na ja termin na @ mam na 3 maja. Moje urodziny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH