Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, wielu kobietom wzrasta lh też na okres.
U mnie krechy nie były takie jak rasowe kreski przy owulacji, ale tak 3/4 mocy miały- dość by namieszać staraczce w głowie, narobić nadziei, która potem zawiedziona bardzo bolała. Już teraz wiem, że taka moja natura i mam lh wyraźne również przed okresem, także testów nie marnuję więcej
Bo wiedzy z tego żadnej nie było
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nie siej tu propagandy hahahaKasia1987 wrote:Mój apel jest taki:
testy ciążowe dla potencjalnych ciężarówek,
testy owulacyjne dla seksujących!
hahahaha
TESTY OWU TYLKO DLA SEKSUJĄCYCH!
koniec z dyskryminacją testów ciążowych!!!
Kasia1987, Zołza:) lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
to jest zdecydowanie przyjemniejsza część niż czekanie na @ prawda?Nats wrote:Ja już czekam mocno na dni plodne

Poszukiwanie sluzu i robienie testow owu
Szumidełko, Nats, Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Każda z nas nie raz przeżyła rozczarowanie...
Sama się tego obawiam, ale na razie figluję, bo mam daleko do testowania
U mnie chyba nikt nie wie, kiedy będzie termin @ w tym cyklu

-
masz żel conceive plus?Nats wrote:To jak mam zgodę to jedyne co muszę teraz zrobić to poczekać

Ale to już jakoś przezyjemy.
Chyba teraz włączę
codziennie, żeby nic nie przegapić
trzeba chłopa wymeczyc:)
Zołza:) lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mnie śluz niepokoi... nie zapowiada się na ciążę...tak samo z piersiami, są niby czułe i bolą (jak zawsze przed @) ale ani nie powiększone brodawki, ani żadnych fioletowych żyłek. w ogóle nic z tych rzeczy, cycochy sa takie jak zwyklePierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
no i super. jak ma się ten żel to moim zdaniem nie ma sensu serduszkowac codziennie. tylko sie plemniory zmarnująZołza:) wrote:Ja w nowym cyklu mam wytyczne od ginki : 7 dni przed , w trakcie i 7 dni po owulce co dwa dni :p
Muszke tylko żel kupić
Kasia1987, Zołza:) lubią tę wiadomość
szuflada wrote:mnie śluz niepokoi... nie zapowiada się na ciążę...tak samo z piersiami, są niby czułe i bolą (jak zawsze przed @) ale ani nie powiększone brodawki, ani żadnych fioletowych żyłek. w ogóle nic z tych rzeczy, cycochy sa takie jak zwykle
Ale po paru dniach posiadania w sobie groszka nie ma się od razu takich cycków chyba
mi się wydaje, że za szybko być tak miała... Pamiętaj, że każda ma inaczej, nic takiego nie musi się pojawić :*

-
nick nieaktualnyszuflada wrote:mnie śluz niepokoi... nie zapowiada się na ciążę...tak samo z piersiami, są niby czułe i bolą (jak zawsze przed @) ale ani nie powiększone brodawki, ani żadnych fioletowych żyłek. w ogóle nic z tych rzeczy, cycochy sa takie jak zwykle
Nie u wszystkich są takie zmiany. Niektóre w ogóle nie miały takich objawów
Także póki fr@ncy nie ma jest dobrze
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH