Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi kochana na maxa...
Przynajmniej cykl miałaś normalnej długości po tamtym zwariowanym się ustatkowało.... Tulę i buziaki wysyłam.
eveli_na lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Szuflada ja bym już na Twoim miejsu do faceta leciała wygadać TEGO NEWSA.
To Twój mega szczęśliwy dzień, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę i jak bardzo o tym marzę. Płakałabym z radości..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
ja się boję cieszyć...wiem że to głupie ale bojęKasia1987 wrote:Szuflada ja bym już na Twoim miejsu do faceta leciała wygadać TEGO NEWSA.
To Twój mega szczęśliwy dzień, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę i jak bardzo o tym marzę. Płakałabym z radości..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:bo to juz 13 dzien po owu..30 dzień cyklu...a cień zaledwie blady...
Ja miałam zdecydowanie bledszy a teraz już ma serducho
szuflada lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm
09.05.17- 8kg i 73cm 

-
szuflada wrote:ej dziewczyny...jestem nienormalna czy tu naprawde jest cień cienia?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d3cdc97611c.jpg
O żesz w mordę.. Nie wierzę.. Agrafka... Gratulejszyn normalnie... Ale radocha.. La la la la la jest następna mamuśka..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Z tego co wiem to do bety nie musisz być na czczo i możesz zrobić o dowolnej godzinie, chociaż najlepiej rano bo wtedy wynik masz zazwyczaj w ten sam dzieńszuflada wrote:a opowie mi któraś, jak z tą betą? czy można jeść i pić przed nią? no i o ktorej godzinie najlepiej?
-
szuflada wrote:niedobrze mi...chyba się zaraz porzygam z nadmiaru tych emocji

ale jeszcze się nie cieszę
chociaz powiem Wam...tak jak pisała tu jedna z Was...czułam, że to ten szczęśliwy cykl. po prostu czułam
To ja byłam
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:ja się boję cieszyć...wiem że to głupie ale boję
To się nie bój.. Ja się bałam i co mi wyszło? Poszło. Bierz się. Wynik pozytywny. Jak masz możliwość leć jutro na betę do szpitalnego laboratorium.. Betę możesz zrobić obojętnie kiedy.. To nie ma wpływu na wynik. I facetowi powiedz.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
jutro tak średnio mam możliwośćWaldhauzerM wrote:To się nie bój.. Ja się bałam i co mi wyszło? Poszło. Bierz się. Wynik pozytywny. Jak masz możliwość leć jutro na betę do szpitalnego laboratorium.. Betę możesz zrobić obojętnie kiedy.. To nie ma wpływu na wynik. I facetowi powiedz.
no ale zobaczymy...
masz rację, lepiej teraz się cieszyć i później ewentualnie rozczarować niż sie nie cieszyć i i tak sie rozczarować
Allmita lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH