Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Laseczki mnie dopadl mocny bol brzucha, slabo, jakas tez biegunka, jakas nieswoja bylam. Teraz bola plecy, jajniki...
Durna jestem bo zaraz mysle nie wiem co i sasiedzi co byli na grilku z nami az sie zapytali czy nie jestem w ciazy....
No fajnie by bylo
No czekamy na to kochana..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś dowiedzialam sie że kolejny kolezanka w ciazy...
Znamy sie od dziecka I ciesze sie bardzo jej szczesciem I zycze wszystliego dobrego, ale jenoczesnie mam takie klucie w srodku I bol.. I mysli: Kurwa. A ja? Kiedy ja?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 01:12
-
Pępek spokojny, w okolicach jajników i między nimi pobolewaAnula1986 wrote:Dzień dobry

Dzisiaj nie mogłam narzekać na bezsenność. W końcu się troszkę wyspałam
Szuflada, jak tam samopoczucie? Kłuje Cię w okolicach pępka?
Mnie wczoraj wieczorem kłuło właśnie tam, potem lekko prawy jajnik ćmił, kilka h później lewy.
no i ta krew z nosa ciągle. Dziś zrobiłam kolejny test i krecha jak była tak jest 
Waldziu, wybacz, ale ja wczoraj padlam ze zmęczenia...Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
WaldhauzerM wrote:Ja dzis mam się tragicznie.. Nos zawalony zatoki bolą i gardło.. Dzisiaj mnie nie słychać..
A wczoraj miało być fajnie ale wszystkie se poszły.. Tak się nie robi.. Buu
Kuruj się tam kochana :*
Wracaj jak najszybciej do zdrowia!

-
szuflada wrote:Pępek spokojny, w okolicach jajników i między nimi pobolewa
no i ta krew z nosa ciągle. Dziś zrobiłam kolejny test i krecha jak była tak jest 
Waldziu, wybacz, ale ja wczoraj padlam ze zmęczenia...
Ja czuję ucisk, pobolewanie w lewym jajcoru. Ostatnio był w prawym i trwał przez kilka dobrych dni. Ja już nie robię testów etc. Za kilka dni mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie...

-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co jest ale wczoraj popoludniu zaczela mi sie biegunka... 3 razy bylam do wieczora
w lazience, brzuch mnie pobolewa, miesza sie z cmieniem na okres takim. Myslalam ze juz mi przeszlo po nocy a teraz po kawce znow cmienie, znow toaleta. Nie zeby mocno, tak do zniesienia.
Myslicie ze taki objaw moze byc czy to zupelnie inna bajka? Maz je caly weekend identico to co ja a nic mu nie jest zupelnie. Normalnie nie mam nadwrazliwego zoladka.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Nie wiem co jest ale wczoraj popoludniu zaczela mi sie biegunka... 3 razy bylam do wieczora
w lazience, brzuch mnie pobolewa, miesza sie z cmieniem na okres takim. Myslalam ze juz mi przeszlo po nocy a teraz po kawce znow cmienie, znow toaleta. Nie zeby mocno, tak do zniesienia.
Myslicie ze taki objaw moze byc czy to zupelnie inna bajka? Maz je caly weekend identico to co ja a nic mu nie jest zupelnie. Normalnie nie mam nadwrazliwego zoladka.
Ile dni po jestes ?
Nie zawczesnie jak na takie objawy ? -
Kasia to może być dobry objaw. Ja mam często biegunke na owulacje, czyli to jakiś znak ze coś tam się może dzieje. Nie chce zapeszac, ale moim zdaniem coś jest tam u Ciebie na rzeczy. Podobno ciaza to taki 'maly wirus" i na początku organizm trochę z nim walczy, dlatego często na samym pocztaku pojawia się gorsze samopoczucie.
3500 g 54 cm
-
Dziewczyny pokazal mi sie jakis podbrudzony sluz przy podcieraniu. Kolor zdechlo bury?? Zaznaczyc to jako plamienie?
Bylo troche takiego a troche przezroczystego rozciagliwego..
Nie wiem jak to zaznaczyc na wykresie i dwa - boje sie czy to wszystko nie jest zwiastun okresu
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Ja bym zaznaczyła jako plamienie. Nie ma okresu żadnego! Kaśka to Twój cykl. ZobaczyszKasia1987 wrote:Dziewczyny pokazal mi sie jakis podbrudzony sluz przy podcieraniu. Kolor zdechlo bury?? Zaznaczyc to jako plamienie?
Bylo troche takiego a troche przezroczystego rozciagliwego..
Nie wiem jak to zaznaczyc na wykresie i dwa - boje sie czy to wszystko nie jest zwiastun okresu

Edit: ale dzisiaj dopiero 10 dpo. Za wcześnie na malpe raczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:45
3500 g 54 cm
-
Kasia1987 wrote:Nie wiem co jest ale wczoraj popoludniu zaczela mi sie biegunka... 3 razy bylam do wieczora
Myslicie ze taki objaw moze byc czy to zupelnie inna bajka? Maz je caly weekend identico to co ja a nic mu nie jest zupelnie. Normalnie nie mam nadwrazliwego zoladka.
Kochana, nie wiem, czy pamiętasz moje początkowe objawy?
Ja przez cały 4 tydzień ciąży latałam do kibelka ok 4-6 rano. Musiałam... i dalej tak mam. Codziennie rano od 10 dni idzie luźna kupka, nie jest to rozwolnienie, ale zdecydowanie luźniejsze od tych moich standardowych. Poza tym miewałam też zaparcia przed ciążą, a teraz (odpukać) ich nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:46
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
Wg ovufr to 9 dpo, wg mnie 8 dpo...
Nie miewam zwykle zadnych plamien w swoich cyklach.
Albo cos sie we mnie dzieje (jakies zagniezdzenie albo cos?) albo @ mnie dopadnie w niedlugim czasie..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH