Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Ja bym zaznaczyła jako plamienie. Nie ma okresu żadnego! Kaśka to Twój cykl. Zobaczysz

Edit: ale dzisiaj dopiero 10 dpo. Za wcześnie na malpe raczej.
No wlasnie teoretycznie okres nie powinien juz teraz przyjsc bo przeciez mam fazy lutealne po 12-15 dni....
Ale ten cykl jest posrany od samego poczatku wiec nie obstawiam ze bedzie jak zwykle...
Bol malpowy teraz po toalecie sie rozkreca...
Innego wyjscia nie ma : @ albo spelnienie marzen.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:No wlasnie teoretycznie okres nie powinien juz teraz przyjsc bo przeciez mam fazy lutealne po 12-15 dni....
Ale ten cykl jest posrany od samego poczatku wiec nie obstawiam ze bedzie jak zwykle...
Innego wyjscia nie ma : @ albo spelnienie marzen.
Kaśka, ma być Grochu! Nie widzę innej możliwości!!!! Wszystko wygląda naprawdę obiecująco, więc niech @ spada na drzewo:-P
Kasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasia1987 wrote:No wlasnie teoretycznie okres nie powinien juz teraz przyjsc bo przeciez mam fazy lutealne po 12-15 dni....
Innego wyjscia nie ma : @ albo spelnienie marzen.
Mnie ból @ do dzisiaj trzyma. A jak teoretycznie miałam dostać okres to czułam jakby miało mnie rozsadzić, typowy ból @, więc to nie jest wyznacznik, że @ dostaniesz
Ja też zawsze miałam tak, że cycki przed @ mi puchły i było tak do przeddzień terminu @ teraz nie mam ich nabrzmiałych, bo jest po terminie. Jedynie mogą mi spuchnąć za kilka tyg. przez ciążę.

-
Ciekawe to wszystko, powiedzialam mezowi to patrzy jak na wariatke
poki 2 kresek nie zobaczy to nie bedzie bral serio moich objawow
wam tylko moge powiedziec
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Chcialabym Szuflada nawet nie wiesz jak bardzo....
Jesli to nie to, to po prostu jakies zatrucie zoladkowe i zblizajacy sie okres daja wspolnie czadu
Tak czy siak zatestuje w tym tygodniu za kilka dni bo w tym dziwnym cyklu nie umiem przewidzuec terminu @.
Szczegolnie ze w piatek wyruszamy do przyjaciol na szalony weekend i chcialabym wiedziec co w trawie piszczy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Poczekam chyba do czwartku.
Jak sie @ nie pojawi. I tak nie jestem pewna czy wtedy byloby juz cos na tescie widac.
Tych testow to ja sie boje jak diabel wody swieconej
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Ja mam to samo. Paniczny strach przed 1 kreska. Ale jak nie zrobisz to się nie przekonasz, a cos czuję że wynik będzie u Ciebie jak najbardziej pozytywnyKasia1987 wrote:Poczekam chyba do czwartku.
Jak sie @ nie pojawi. I tak nie jestem pewna czy wtedy byloby juz cos na tescie widac.
Tych testow to ja sie boje jak diabel wody swieconej
3500 g 54 cm
-
Tez tak mam. Jak zrobiłam ten test dwa dni temu to spojrzałamna niego z daleka i mmyślę sobie świetnie...znowu klapa, a potem siadam, przypatruje się i co widzę?? Cień drugiej kreski
w momencie się przeprosiłam z testami hihi
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Tez tak mam. Jak zrobiłam ten test dwa dni temu to spojrzałamna niego z daleka i mmyślę sobie świetnie...znowu klapa, a potem siadam, przypatruje się i co widzę?? Cień drugiej kreski
w momencie się przeprosiłam z testami hihi
To Ci dopiero był niespodzianka, co? 
Kurde, normalnie dźga mnie pod lewym pośladkiem
Takiego objawu to ja jeszcze nie miałam

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Wg ovufr to 9 dpo, wg mnie 8 dpo...
Nie miewam zwykle zadnych plamien w swoich cyklach.
Albo cos sie we mnie dzieje (jakies zagniezdzenie albo cos?) albo @ mnie dopadnie w niedlugim czasie..
Jeśli 8, 9 dpo to może rzeczywiście to zagnieżdzenie
kciukam
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki nie jestem w stanie was nadrobić. Sorka ale ostatnio jakoś brał mi motywacji. Wyznaczam tempke i robię testy owu. Pogoda w belgii też jakoś taka niejako.Niby jestem w trakcie dni płodnych ale jakoś tego nie czuje. Wrrrr... Miłego dzionka życzę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH