Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kurka.. Ty cały czas tylko malujesz.. He he..
No kurde, tez mam takie wrazenie ze ja ostatnio tylko maluje i maluje...
Ale moze dlatego ze jak tak to rozwlekam w czasie i robi sie neverending story z tego... Dzis to zrobie raz a porzadnie i bedzie z glowy!
-
Cześć Dziewczyny!!
Na wstępie: WALDI!!! Dużo szczęścia, zdrowia i słodyczy tego Caro Tobie życzy
Hehe! Niech Groszunio rośnie w siłę, dając dużo szczęścia Mamusi :-*
A tak poza tym, to padam na twarz
Miałam dzisiaj od rana imprezkę, Festyn Edukacyjny, kto widział na Fb to wi
Było super. Teraz coś zjadam i spadam bo u mnie e mieście jest odpust!! Ajajajajjaja już nie mogę się doczekać! Jak dziecko

U mnie w ogóle dzisiaj 24dc, 10dpo, temperatura 36,9 i ogólnie sama nie wiem co czuje
Co ma być to będzie
Tissaia, Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera jasna.. Od kilku dni trąbiłam.. Tydzień temu prawie wszystkie mówiły że będą..
Dzięki..
Pozostaje mi pójść spać..
Premiera była cudna.. Łezka poleciała nawet.. Na takie rzeczy mogę chodzić częściej..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Cholera jasna.. Od kilku dni trąbiłam.. Tydzień temu prawie wszystkie mówiły że będą..
Dzięki..
Pozostaje mi pójść spać..
Premiera była cudna.. Łezka poleciała nawet.. Na takie rzeczy mogę chodzić częściej..
Eh no, pamięć dobra, ale krótka

Ale Waldi, nadrobimy to jeszcze
Ja tymczasem kładę się spać, bo nosi mnie bardzo podobnie do wtorku.. I jeszcze zmarzłam, bo pogoda się popsuła i w ogóle jakoś rozstrojona się czuję..
Dobranoc Waldi
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Laseczki mnie dopadl mocny bol brzucha, slabo, jakas tez biegunka, jakas nieswoja bylam. Teraz bola plecy, jajniki...
Durna jestem bo zaraz mysle nie wiem co i sasiedzi co byli na grilku z nami az sie zapytali czy nie jestem w ciazy....
No fajnie by bylo33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Laseczki mnie dopadl mocny bol brzucha, slabo, jakas tez biegunka, jakas nieswoja bylam. Teraz bola plecy, jajniki...
Durna jestem bo zaraz mysle nie wiem co i sasiedzi co byli na grilku z nami az sie zapytali czy nie jestem w ciazy....
No fajnie by bylo
A może jednak? A nóż widelec groszek z tego będzie.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH