Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak z innej beczki teraz...
Dziewczyny, te ktore zaciazyly, zauwazylyscie jakies zmiany w waszej cerze/skorze?
Bo od czasu tej ciazy biochemicznej, zauwazylam znaczna poprawe cery. Zawsze mialam ogromne problemy z cera, traddzik itp.. A od tamtej pory zupelnie nic, buzia ladna i nic nie wyskakuje (nawet na owu, co bylo standardem).
Ale tez zauwazylam ze skore mam bardziej wysuszona ...
Macie jakies swoje spostrzezenia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Przyznam że wczoraj miałam mega załamke... wyryczałam się i jakby lżej.
Wyszłam od ginki ze skier na badania no i trzeba działać dalej.
Jednak dzięki Wam jest łatwiej przełknąć niepowodzenie :* Dziękuję
Zolzunia, dobrze slyszec ze masz dzis lepsze samopoczucie..
A dlugo sie staracie o bobo? -
elewela wrote:Ciesze się , że Tobie się w końcu udało. Jak sie czujesz w ogóle ? Jakie objawy występowały pierwsze ?
Ciężko powiedzieć.. Każda z nas ma te same.. Chociaż lekkie mdłości no i spanie.. Ale da się przeżyć.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja dzis mam taki sobie humorek.
Dwie godzinki temu czulam takie cmienie jak na okres ale mi przeszlo, w poprzednich dniach tez to czulam. Boje sie ludzic ze sie udalo bo tempka u mnie bez mocniejszych wahan na razie... Wydaje mi sie ze na ciaze za spokojnie z tym u mnie.. A moze jeszcze za wczesnie na cokolwiek?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Tissaia wrote:Tak z innej beczki teraz...
Dziewczyny, te ktore zaciazyly, zauwazylyscie jakies zmiany w waszej cerze/skorze?
Bo od czasu tej ciazy biochemicznej, zauwazylam znaczna poprawe cery. Zawsze mialam ogromne problemy z cera, traddzik itp.. A od tamtej pory zupelnie nic, buzia ladna i nic nie wyskakuje (nawet na owu, co bylo standardem).
Ale tez zauwazylam ze skore mam bardziej wysuszona ...
Macie jakies swoje spostrzezenia?
Oj tak.. Pełno czerwonych drobnych krost..
A u Ciebie ewidentnie idzie ku dobremu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tego co pamietalam wszystkim ciezaroweczkom temp piela sie do gory - u Waldi faktycznie byla najbardziej stabilna bez ostrzejszych wahan. Marzy mi sie spadek na zagniezdzenie a potem strzala w gore... Bardzo ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Oj tak.. Pełno czerwonych drobnych krost..
A u Ciebie ewidentnie idzie ku dobremu..
No oby oby.
Nawet jak w tym cyklu sie nie uda to tragedii nie bedzie. Czuje sie spokojna bo czuje ze idzie ku dobremu. Sama poprawa cery swiadczy ze cos tam mi sie uregulowalo z hormonami. Czyli jest na plus.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Patrz na wykres Waldi