Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Sam pecherzyk i pewnosc ze to nie ciaza pozamaciczna. Serduszko i nozke bylo widac wczoraj czyli 7 tydz i 1 dzien
Ja myślałam, że widzi, że to nie jest pozamaciczna już przy 1 wizycie... Przeciez widać już było, gdzie jest pęcherzyk.

-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Dzień dobry dziewczyny

Wewnętrznie jestem jakos opanowana nie panikuje. Dziś mój 15dc hmm tempka coś nie chce iść w górę. Gdyby się okazało że tak piękny pęcherzyk nie pękł byłabym bardzo smutna. Mam nadzieje że pękł i tempka pójdzie w górę..
Troszkę smętnie się mi zrobiło jak zobaczyłam że ona wgl nie rośnie prawie. Raz mialam 36.5 raz 36.4 nie wiem może to zależy jak głęboko wsadze termometr.
Myślicie że jesli owu była w czw bo wtedy ból owu odczuwalam to tempa może jeszcze skończyć czy już pozamiatane? ??
Czy ktos może miał taka sytuację ?? -
Witam.
Dawno mnie tu nie było i widze, że duzo się dzieję
Gratuluję tym co sie udało spełnić marzenie
Mi pierwszy raz od kilku miesięcy zacząc działać prawy jajnik gdzie nie ma endometriozy i jest on w idealnym stanie. Urusł piękny pęcherzyk i nawet sam pękł bez pregnylu. I zastanawiam się czy to zasługa diety na którą przeszłam bo dla mnie to cud , że On się uaktywnił. Lekarz przepisał mi PRE-SEED dostępny od poł roku w Polsce jest to żel który pomaga plemnikom sie zagnieździć i dotrzec pomyślnie
teraz czekam ... i mega się denerwuje chociaż nie nastawiam się
Pozdrawiam
-
elewela wrote:Witam.
Dawno mnie tu nie było i widze, że duzo się dzieję
Gratuluję tym co sie udało spełnić marzenie
Mi pierwszy raz od kilku miesięcy zacząc działać prawy jajnik gdzie nie ma endometriozy i jest on w idealnym stanie. Urusł piękny pęcherzyk i nawet sam pękł bez pregnylu. I zastanawiam się czy to zasługa diety na którą przeszłam bo dla mnie to cud , że On się uaktywnił. Lekarz przepisał mi PRE-SEED dostępny od poł roku w Polsce jest to żel który pomaga plemnikom sie zagnieździć i dotrzec pomyślnie
teraz czekam ... i mega się denerwuje chociaż nie nastawiam się
Pozdrawiam
Cieszę się że coś się ruszyło.. To bardzo dużo.. No i czekamy na pozytywne wieści..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:Anula, luzik, jak juz byłaś u giną to na pewno widział czy wszystko w porządku

Tak, pierwszą wizytę miałam w 4 tyg i mówił właśnie, ze widzi pęcherzyk
Próbuję wyluzować, za bardzo się spinam.
Jak się czujesz?
Robiłaś dzisiaj kolejny test?

-
nick nieaktualnyAnula, Ela ma racje te bole w okolicach serca to z nerwow... Nie martw sie jakimis ciazami pozamacicznymi. Jakby lekarz widzial peccherzyk nie w tym miejscu co trzeba to by na pewno powiedzial. Bo wtedy potrzebna by byla interwencja.
Anula mowimy stop stresom i zlym myslom!
-
Tissaia wrote:Anula, Ela ma racje te bole w okolicach serca to z nerwow... Nie martw sie jakimis ciazami pozamacicznymi. Jakby lekarz widzial peccherzyk nie w tym miejscu co trzeba to by na pewno powiedzial. Bo wtedy potrzebna by byla interwencja.
Anula mowimy stop stresom i zlym myslom!
Dziękuję dziewczyny
Wybaczcie za moją panikę, ale to jest dla mnie kompletna nowość
Dopiero zaczynam oswajać się z tym wszystkim
Czasami nie dowierzam, że groszek jest.

-
Robiłam, kreska testowa juz prawie tak wyraźna jak kontrolnaAnula1986 wrote:Tak, pierwszą wizytę miałam w 4 tyg i mówił właśnie, ze widzi pęcherzyk

Próbuję wyluzować, za bardzo się spinam.
Jak się czujesz?
Robiłaś dzisiaj kolejny test?
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH