Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Straaaasznie mi przykro
( Masakra...
((
Ech, wiesz, ja wczoraj to przeżywałam - bo to jednak człowiek zdążył się nakręcić przez te 2 dni
Ale teraz to już jakoś przepracowałam. To się zdarza bardzo często. Moja mama to przechodziła, moja siostra, teściowa... no tak już bywa. Poza tym ponieważ to tak wcześnie to nie musiałam zostać w szpitalu ani nic i możemy starać się znowu od razu
-
Anula1986 wrote:Straaaasznie mi przykro
( Masakra...
((
Anula, tylko Ty się teraz nie wkręcaj! Zobacz Twoją betę a moją (25,16 w 5t6d). U Ciebie wszystko będzie dobrze, tylko się nie zamartwiaj!
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
troche was podgladalam
przed moim zniknieciem w ciazy byly: Anula i Waldi
przeczytalam teraz, ze doszla jeszcze szuflada
Szuflada gratuluje
Szumidelko przykro mi...bardzo...ale wiesz co, lepiej teraz niz w 3 miesiacu...albo pozniej.... no i podobno po cb zachodzi sie szybko..takze powodzenia.... i idz do gina koniecznie po dupka, zebys od nastepnego cyklu brala..
Waldus slicznoto ty
wyobrazalam sobie Ciebie zupelnie inaczej
cieplo takie z oczu Tobie bije 
dziewczyny ja na kilka miesiecy (3-4) z powodow czysto egoistycznych rezygnuje ze staran - napalilam sie jak szczerbaty na suchary ale potem zeszlam na ziemie
ale od wrzesnia wracam pelna para do roboty 
takze trzymajcie sie mocno, te ktore tutaj poznalam zapraszam na fb
a ja wroce za kilka miesiecy
Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:hej dziewczyny,
troche was podgladalam
Szuflada gratuluje
Szumidelko przykro mi...bardzo...ale wiesz co, lepiej teraz niz w 3 miesiacu...albo pozniej.... no i podobno po cb zachodzi sie szybko..takze powodzenia.... i idz do gina koniecznie po dupka, zebys od nastepnego cyklu brala..
Waldus slicznoto ty
dziewczyny ja na kilka miesiecy (3-4) z powodow czysto egoistycznych rezygnuje ze staran - napalilam sie jak szczerbaty na suchary ale potem zeszlam na ziemie
Flaming, nie zostawiaj NAS!
Kochana, ja Cię nie mam na fb

-
nick nieaktualnyja tez was nie mam na fb
ale z checia dodam, jestem strasznym dzikusem jezeli chodzi o poznawanie internetowe ale nie jestescie zboczencami, stalkerami ani psycholami hahaha 
wiec jak ktos chce to niech skrobnie prywatna wiadomosc
tylko nie chce podawac w wiadomosci pryw mojego nazwiska i imienia wiec nie za bardzo wiem jak sie dodamy
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:ja tez was nie mam na fb
ale z checia dodam, jestem strasznym dzikusem jezeli chodzi o poznawanie internetowe ale nie jestescie zboczencami, stalkerami ani psycholami hahaha 
wiec jak ktos chce to niech skrobnie prywatna wiadomosc
tylko nie chce podawac w wiadomosci pryw mojego nazwiska i imienia wiec nie za bardzo wiem jak sie dodamy 
Piszę pw
Podam CI link do mnie

-
Po tym szybkim zajsciu z biochemicznej cos musi byc bo ja dwa cykle pozniej zaszlamrozowyflaming wrote:hej dziewczyny,
troche was podgladalam
Szuflada gratuluje
Waldus slicznoto ty
-
eveli_na wrote:Szumidelko wspolczuje. Który to byl dc? Licząc od @??
Ja nadal niewierze, czasem mnie mdli. I czekam co będzie dalej.
To był 5t6d ciąży czyli 34 dni po miesiączce.
Ja się napalam, że wszyscy piszą, że po biochemicznej szybko się znowu zachodzi. A przynajmniej się okazało, że jesteśmy płodni
Tissaia lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Szumidelko 4t6d w takim razie.
U mnie 33dc 4t5d. Przynajmniej tak liczą wszystkie aplikacje.
no no, ja się zawsze machnę
Oczywiście, 4t6d czyli 5 tydzień
-
szuflada wrote:także teraz już na luzie, bez spisy, wiesz ze zajście jest baaardzo możliwe

Otóż to!
A zatem do dzieła
Tylko nie wiem jak teraz liczyć cykl - od wczoraj? No bo chyba takie poronienie biochemicznej trzeba traktować jak miesiączkę?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH