Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
a Ty jak tam kochana? bo Twój groszek chyba tylko tydzień starszy od mojego z tego co mówiłaś?Anula1986 wrote:A właśnie chciałam zapytać się jak się czujesz? Czy zieleninka mocno daje o sobie znać
No, ale chyba już znam odpowiedź 
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
madamme190 wrote:Chyba będę musiała się tego dystansu nauczyć
sama nie chce się nakrecac,bo wiem że z tego nic dobrego nie wyjdzie a tylko się zdołuje. Macie rację kobitki!
nie ma co myśleć. Co ma być to będzie:)
Tego sie człowiek uczy z czasem...
1 okres to był dla mnie dramat i depresja. Drugi też.
Trzeci w koncu przyjęłam jakoś.
A teraz już w sumie nabrałam tego dystansu...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
a ja chyba od początku miałam dystans. nie było łez i smutku jak pojawił sie okres no a w szczęśliwym cyklu po prostu czułam, że to to. bo przecież kiedyś musimy miec dzieciKasia1987 wrote:Tego sie człowiek uczy z czasem...
1 okres to był dla mnie dramat i depresja. Drugi też.
Trzeci w koncu przyjęłam jakoś.
A teraz już w sumie nabrałam tego dystansu...
gdyby to takie trudne było to ludzkośc by nie przetrwała 
także na kazda z nas przyjdzie pora. wiadomo, że kazda by chciała już natychmiast
Kasia1987 lubi tę wiadomość
szuflada wrote:a Ty jak tam kochana? bo Twój groszek chyba tylko tydzień starszy od mojego z tego co mówiłaś?

Wczoraj dorwał mnie atak rwy kulszowej, myślałam, że się posram...
Cała lewa strona mnie kuła :/począwszy od ramienia, skończywszy na łydce. Dzisiaj odczuwam @ bóle, czyli standard, ale nie są one tak silne i uporczywe jak tydzień temu.
Bodajże jak byłam w tym samym tyg i dniu ciąży jak Ty obecnie to zdychałam na całego...
Słabo mi było... w głowie się kręciło, nie miałam za grosz apetytu, krzyż, lędźwia odmówiły mi posłuszeństwa, ból @ był nie do wytrzymani i wiele wiele innych dolegliwości miałam

-
szuflada wrote:ten ból jak na @ zdecydowanie. nigdy nie miałam az tyle dni przed
No wlaśnie ja go mam już kilka dni i zaczynam głupieć no i oczywiście sobie wkręcać
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
kochanie, wiem ze to trudne ale powiem Ci tak- luzik. jeśli to ten szczęśliwy cykl to sama gdzies tam w srodku na pewno to czujesz. jeśli nie, tez już to wiesz. spokojnieKasia1987 wrote:No wlaśnie ja go mam już kilka dni i zaczynam głupieć no i oczywiście sobie wkręcać

a nawet nie wiecie jak ja za Was trzymam kciuki! jak szłam po testa to całą droge trzymałam i sobie mówiłam w duchu, że to też za WasKasia1987 wrote:Szuflada i Anula -serdecznie Wam tego życzę :*
Szczęścia do samego końca :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 17:37
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Takie 2 zdechloki
hehe