Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja myślę co ja piszę że starego nicku madamme 190. Muszę usunąć tamto konto zakładałam z ciekawości aby zobaczyć cóż to za cudo ta stronka
madamme190 i klaudia21 to ta sama osoba
madamme190 niedługo zniknie a swoją drogą dobra mam pamięć jak bez problemu przypomniałam sobie hasło po 3 latach
Elunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia mam nadzieję że z tatą okey
i wierzę że wszystko będzie dobrze
Dziękuje za pamięć Gaduaa:)!
A no wyszedł dzisiaj ze szpitala ale 11 Maja ma operacje jakąś masakryczną. Obie zastawki serca, Bajpasy itp. 40 lat palenia zrobiło swoje. Okazało się że miał zawał 3 mc temu i nawet nie wiedział ani nie czuł...
Ale wierze że jeszcze trochę pożyje bo przecież musi mojego dziecia poznać!!!
Dziewczyny powiem wam tyle że gońcie tatków swoich jak palą i dbajcie o ich regularne badania bo oni niby dobrze się czują ale wiek i używki robią swoje. Nasze mamusie i tatusie muszę przecież jeszcze nasze przyszłe dzieci bawić!!!
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Co zjem to mnie po jakims czasie goni i skreca

To dobry czy fatalny znak? Zaczynam sie martwic.
Kasia a może wirusówka jakaś??? Ja mam jedną jedyną dość kontrowersyjną metodę na to. Seta wiśniówki mi zawsze pomaga. Tylko ja jej nawet nie popijam niczym żeby wszystko ładnie wypaliło i za 2-3 godziny jestem już zdrowa. -
Spokojnie,jestem pewna ze wszystko przebiegnie pomyślnie i tata prawnukow dozyjeElunia wrote:Dziękuje za pamięć Gaduaa:)!
A no wyszedł dzisiaj ze szpitala ale 11 Maja ma operacje jakąś masakryczną. Obie zastawki serca, Bajpasy itp. 40 lat palenia zrobiło swoje. Okazało się że miał zawał 3 mc temu i nawet nie wiedział ani nie czuł...
Ale wierze że jeszcze trochę pożyje bo przecież musi mojego dziecia poznać!!!
Dziewczyny powiem wam tyle że gońcie tatków swoich jak palą i dbajcie o ich regularne badania bo oni niby dobrze się czują ale wiek i używki robią swoje. Nasze mamusie i tatusie muszę przecież jeszcze nasze przyszłe dzieci bawić!!!
Elunia lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

biedna. Trzymaj się tam!:*