Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry! U mnie już chyba po owulacji. Miłość była, śluzu brakowało (ogólnie był, ale nie taki, jaki był przed stosowaniem środków antykoncepcyjnych).
Ogólnie to wydaje mi się, że nic z tego w tym cyklu.
Na co teraz mam zwrócić uwagę na wykresie? Co powinno rozbudzić nadzieję, że jednak się udało? -
Dzień dobry wszystkim

U mnie nic nowego, czekam na płodne, ale to dopiero 4dc.
Czikosz, generalnie po owulacji temperatura powinna być wysoka - jeżeli zacznie spadać, to prawdopodobnie na okres, jeżeli będzie się utrzymywała wysoko, to może być szansa
-
nick nieaktualnyO to jest dzień o to jest dzień... w którym leci ze mnie już mniej... w którym leci ze mnie już mniej... wesele sie... i raduje się tym

Taki tam odpał z rana przy kawie :p
Pochwalony !
Tuliska, Szumidełko, Caro, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:O Zołzo! Jak dobrze Ci, albowiem powoli masz już to za sobą, a kiedy u mnie nadejdzie dzień sądu mego, cierpieć będę nieubłaganie (bez środków anty z reguły umieram).

Ino cierpiołom ! Cierpiołom niemiłosiernie ! :p Jeszcze dzień i pobzykom
Czikosz, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamiast myśleć, czy nam się z Szyszką udało, to chyba się zastanowię, czy używać telefonu bez ogumienia. Zostawię sobie chyba ino szkło hartowane na ekranie, a będę się cieszyć z piękna tylnej jaskrawozielonej obudowy mojego telefonu.
Nie ma to jak przykrywać pragnienie testowania innymi dziwnymi pragnieniami wziętymi z kosmosu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 08:14
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
U mnie zjawiła się wredota. Piękny wykres mogę se w doopke wsadzić. Także czas ochłonąć, schować dumę do kieszeni i działać dalej...
Kasiula, trzymam za Ciebie kciuki.
Miłego dnia dla Was
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Zołza:) wrote:O to jest dzień o to jest dzień... w którym leci ze mnie już mniej... w którym leci ze mnie już mniej... wesele sie... i raduje się tym

Taki tam odpał z rana przy kawie :p
Pochwalony !
Zołza, kocham Twoja twórczość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
U mnie zjawiła się wredota. Piękny wykres mogę se w doopke wsadzić. Także czas ochłonąć, schować dumę do kieszeni i działać dalej...
Kasiula, trzymam za Ciebie kciuki.
Miłego dnia dla Was
Buuuu ja pewnie do Ciebie dołączę
Buziakuję!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
U mnie ból piersi zmalał, prawie do zera, tylko jak nacisnę lekko to bolą. Dzięki Bogu! Dzisiaj straaaaaszne ciągnięcie w lewym jajniku wczoraj wieczorem w pracym, cóż to za cholera?
W nocy zlałam się cała potem, jakby kto wiadro wody wylał
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ino cierpiołom ! Cierpiołom niemiłosiernie ! :p Jeszcze dzień i pobzykom

... Jeszcze dzień najwyżej dwa.. Wszystko się odmieni.. Na na na..
Zołzolek kochany
Pochwalony..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH