Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[QUOTspadkami=Caro]Hej Dziewczyny,
U mnie zjawiła się wredota. Piękny wykres mogę se w doopke wsadzić. Także czas ochłonąć, schować dumę do kieszeni i działać dalej...
Kasiula, trzymam za Ciebie kciuki.
Miłego dnia dla Was
[/QUOTE]
Bardzo mi przykro myślałam że to ten cykl miałaś bardzo ładny wykres i ten spadek. Widocznie nie ma co się aż tak bardzo sugerować wykresamI i spadkami życzę Ci w następnym cyklu dużo szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 08:49
-
nick nieaktualny
-
To witam tak ogólnie..
Leżę razem z Tosiem.. Przeziębienia ciąg dalszy.. Życie uratował mi wczoraj mój super duper.. Kazał do mojego zestawu dorzucić apap przeziębienie 3 razy dziennie i inhalacje.. Łeb przestał boleć.. Chociaż wczoraj w południe musiałam wstać z wyra i pojechać do urzędu bo mnie wezwali.. To ledwo na nogach stałam.. Dziś czuję że lepiej.. Ale Tosia kaszel męczy więc muszę iść z nim do lekarza..
Caro trzymam kciuki za ten cykl..
Zołzolek za Twój też..
Witam nowe koleżanki.. U nas najlepiej.. Taki pokój bez klamek he he..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:To witam tak ogólnie..
Leżę razem z Tosiem.. Przeziębienia ciąg dalszy.. Życie uratował mi wczoraj mój super duper.. Kazał do mojego zestawu dorzucić apap przeziębienie 3 razy dziennie i inhalacje.. Łeb przestał boleć.. Chociaż wczoraj w południe musiałam wstać z wyra i pojechać do urzędu bo mnie wezwali.. To ledwo na nogach stałam.. Dziś czuję że lepiej.. Ale Tosia kaszel męczy więc muszę iść z nim do lekarza..
Caro trzymam kciuki za ten cykl..
Zołzolek za Twój też..
Witam nowe koleżanki.. U nas najlepiej.. Taki pokój bez klamek he he..
-
nick nieaktualny
-
Waldi ten cykl mam od samego pocztku poje... na maxa....
Ja już sama nie wiem co jest w srodku grane!
Mialam naprawdę nadzieje na odbicie dzisiaj, a tu zonk. Az się modliłam z wsadzonym termometrem i prosiłam o ladna tempke....i co? pstro...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Wkurzajace bo ale cóż zrobić natura. Gdzieś czytałam że jedno na pięć uwolnionionuch jajek zostaje zaplodnionych i przy dobrych warunkach przekształca się w zarodek. Eeeeh loteria moje drogie.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Jeśli malpa do mnie zawita to chce od przyszłego cyklu isc na monitoring. Musze się upewnić, ze jajeczka sa dobrze wypuszczane u mnie...
Co jeszcze byscie mi radzily na już? za nami 4 nieudane cykle.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Złośliwość losu. Wiesz ja dochodzę do wniosku że jak się czegoś.za bardzo chce.to i nic nie wychodzi. Życie daje pstryczka w nos i tyle. Staram się odpuścić i chyba zaczyna mi.to nawet wychodzić. Jak teraz nie znajdę w maju daje mc przerwy.Kasia1987 wrote:Waldi ten cykl mam od samego pocztku poje... na maxa....
Ja już sama nie wiem co jest w srodku grane!
Mialam naprawdę nadzieje na odbicie dzisiaj, a tu zonk. Az się modliłam z wsadzonym termometrem i prosiłam o ladna tempke....i co? pstro...
Trzeba oczyścić głowę.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Jeśli malpa do mnie zawita to chce od przyszłego cyklu isc na monitoring. Musze się upewnić, ze jajeczka sa dobrze wypuszczane u mnie...
Co jeszcze byscie mi radzily na już? za nami 4 nieudane cykle.
Nie głupi pomysł.. Ale póki co czekamy co teraz bydzie..
Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A może miałaś bezowulacyjny czy coś. Co bierzesz? Ja ostatni miałam dziwny cykl. W cholerę krótki i chyba właśnie bez owuKasia1987 wrote:Jeśli malpa do mnie zawita to chce od przyszłego cyklu isc na monitoring. Musze się upewnić, ze jajeczka sa dobrze wypuszczane u mnie...
Co jeszcze byscie mi radzily na już? za nami 4 nieudane cykle.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
Poradźcie moje omnibusy co mogę sobie sprawdzić, żeby mieć pewność, że ze mną jest ok. Boję się, że gin mi powie, że 4 miechy to żadne starania, a ledwo początek. Ale wierzcie mi, ze mi szkoda czasu... Chcę mieć 3 dzieci, a nie umiem nawet 1 spłodzić
boję się, że nie starczy mi czasu...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH