Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co.. Moje w sumie ostatnie 2 cykle były na luzie.. Dlatego że pierwszy był z Clostilbegyt.. Oczywiście luz był do 3 dnia po ovu.. He he. Ale był.. A w ostatnim to już totalny luz.. Ale to dlatego że dostałam nadzieję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:A może miałaś bezowulacyjny czy coś. Co bierzesz? Ja ostatni miałam dziwny cykl. W cholerę krótki i chyba właśnie bez owu
Nic szczególnego nie biorę.
1 cykl niepokalanka, poza tym kwas foliowy, Wit D, E.
Piję sobie czystek dziennie i siemię lniane.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Zołza:) wrote:Ja wczoraj byłam na badaniach ( tsh, prolaktyna, glukoza , morfologia )
20 maja mam wizytę u gina ( na 19 mam wyznaczoną Fr@nce )
Jak teraz nie wyjdzie to też na monitoring pójdę.
Kochanie.. Polecam. Naprawdę.. Dużo to daje bo widzisz co się dzieje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Poradźcie moje omnibusy co mogę sobie sprawdzić, żeby mieć pewność, że ze mną jest ok. Boję się, że gin mi powie, że 4 miechy to żadne starania, a ledwo początek. Ale wierzcie mi, ze mi szkoda czasu... Chcę mieć 3 dzieci, a nie umiem nawet 1 spłodzić
boję się, że nie starczy mi czasu...
Zrób sobie Progesteron prolaktynę tsh i idź z wynikami.. I powiedz że dłużej się staracie dłużej..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A jak i ciebie że śluzem? Może wieśka weź? On poza śluzem wpływa na gospodarkę hormonalna i reguluje wszystko. Wiesz gin ci może tak powiedzieć jak pisałaś. Ale jak Bardzo.ci zależy to idź i powiedz ze podejrzewasz że dwa ostatnie cykle miałaś bez owu i chcesz sprawdzić czy wszystko gra. Poproś też o skierowanie na badanie spermy. Jedz orzechy brazylijskie z małzemKasia1987 wrote:Nic szczególnego nie biorę.
1 cykl niepokalanka, poza tym kwas foliowy, Wit D, E.
Piję sobie czystek dziennie i siemię lniane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:08
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kochanie.. Polecam. Naprawdę.. Dużo to daje bo widzisz co się dzieje..
No 20 maja będę o tym rozmawiać ze swoją ginekolog. Jestem już po 30ce i nie robi mnie text "prosze przyjść po roku jak się nie uda" tak jak to do tej pory było...
Ta babka jest mega wporzadku i myślę że nie będzie problemu
Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A jak i ciebie że śluzem? Może wieśka weź? On poza śluzem wpływa na gospodarkę hormonalna i reguluje wszystko. Wiesz gin ci może tak powiedzieć jak pisałaś. Ale jak Bardzo.ci zależy to idź i powiedz ze podejrzewasz że dwa ostatnie cykle miałaś bez owu i chcesz sprawdzić czy wszystko gra. Poproś też o skierowanie na badanie spermy. Jedź orzechy brazylijskie z małzem
Na brak śluzu nie narzekam.
Zawsze miałam go pod dostatkiem, teraz też spoko. Wydaje mi się, że jest taki, jak powinien być z każdej fazie.
Ciekawe czy się w ogole wcisnę na ten monitoring kiedy trzeba.. Ostatnio moja ginowa zrobiła się meeega popularna! Normalnie masakra jaka kolejka jest, a [rzecież to takie ważne kiedy iśc, a nie żeby w dziurę byle kiedy mnie zapisali.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Hej dziewczynki
Staram sie o dzidzie juz rok i nic.. ogólnie mam za wysoki teztosteron bo jest 1,2 z czyms.. mam nieregularne cykle i brałam duphaston przez 10 dni od 12 kwietnia do 21 kwietnia..a okres miałam 29 marca.. czy mogła byc już ovulacja ?jak myslicie ?
katie -
No właśnie ja zamierzam ściemnić, że dłużej się staramy, bo mnie takie odsyłanie wkur... To najważniejsza sprawa w życiu, nikt mnie odsyłać nigdzie nie będzie. Szczególnie, że intuicja podpowiada mi, ze coś może być nie teges u mnie np. z hormonami.. Jako nastolatka miałam problem. W wieku 18 lat na 1 wizycie u gina wyszło, ze moja macica jest maleńka, zatrzymała się w rozwoju, jak u 16 latki. Dostałam wtedy piguły na wyregulowanie hormonów i wszystko się poukładało. Ale cholera wie, czy teraz pracują hormony jak należy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Zdecydowanie o tym powiedz. Zrób badania jakie możesz sama abyś nie poszła z niczym.Kasia1987 wrote:No właśnie ja zamierzam ściemnić, że dłużej się staramy, bo mnie takie odsyłanie wkur... To najważniejsza sprawa w życiu, nikt mnie odsyłać nigdzie nie będzie. Szczególnie, że intuicja podpowiada mi, ze coś może być nie teges u mnie np. z hormonami.. Jako nastolatka miałam problem. W wieku 18 lat na 1 wizycie u gina wyszło, ze moja macica jest maleńka, zatrzymała się w rozwoju, jak u 16 latki. Dostałam wtedy piguły na wyregulowanie hormonów i wszystko się poukładało. Ale cholera wie, czy teraz pracują hormony jak należy.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Nie mam jakiegoś doła ani nic, chyba się udało zdystansować w końcu.
Ale bardzo chcę podjąć jakieś działanie, pomóc sobie, a nie czekać z założonymi rękami. Nie będę biernie gapiła się w wykresy przez rok, bo osiwieję
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Kasia1987 wrote:Jeśli malpa do mnie zawita to chce od przyszłego cyklu isc na monitoring. Musze się upewnić, ze jajeczka sa dobrze wypuszczane u mnie...
Co jeszcze byscie mi radzily na już? za nami 4 nieudane cykle.
Kasiu, polecam Ci monitoring. Ja staram się już rok i dopiero na monitoringu widać, że nie rosną mi pęcherzyki. Nie ma co marnować cykli tylko leczyć się jak coś będzie nie tak.
Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
12 cs, 31 lat, PCOS -
A zaobserwoealas coś? Śluz bądź tempke?Katiexx wrote:Hej dziewczynki
Staram sie o dzidzie juz rok i nic.. ogólnie mam za wysoki teztosteron bo jest 1,2 z czyms.. mam nieregularne cykle i brałam duphaston przez 10 dni od 12 kwietnia do 21 kwietnia..a okres miałam 29 marca.. czy mogła byc już ovulacja ?jak myslicie ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Do dzieła dziewczyno :)ja jeżeli nie pykne w ciągu 7mc też się wybieramKasia1987 wrote:Nie mam jakiegoś doła ani nic, chyba się udało zdystansować w końcu.
Ale bardzo chcę podjąć jakieś działanie, pomóc sobie, a nie czekać z założonymi rękami. Nie będę biernie gapiła się w wykresy przez rok, bo osiwieję
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualnyKatiexx wrote:Hej dziewczynki
Staram sie o dzidzie juz rok i nic.. ogólnie mam za wysoki teztosteron bo jest 1,2 z czyms.. mam nieregularne cykle i brałam duphaston przez 10 dni od 12 kwietnia do 21 kwietnia..a okres miałam 29 marca.. czy mogła byc już ovulacja ?jak myslicie ?
Najlepiej kup testy owulacyjne
Katiexx lubi tę wiadomość
-
Dobra, to coś już wiem.
Byle się do lekarza swojego dostać w odpowiednim czasie kuźwa.
Zamierzam dzwonić zaraz po ataku @ (oby odeszła zaraza tfu!) i ostro się ryć. Szczególnie, że prywatnie chodzę!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH