Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tutaj w belgii tego wiesiołka 3tab dziennie do dnia owulki. W Polsce zapytaj w aptece.Zołza:) wrote:Jak brać tego wiesiołka? Tabletki? Ile?:p
Jestem zielona w tym :p
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Mnie zastanawia kochana to:szuflada wrote:ja miałam bóle jak na @ juz kilka dni po owulacji. wtedy już wiedziałam, że coś się święci, bo nigdy tak nie miałam

bol piersi przeraźliwy 3 dni po owu, dzisiaj już troszkę lżej ale bolą nadal i swędzą mnie cyce
no i właśnie ten ból jak na @, miewałam tak, ale ok. 3-4 dni przed @ a nie 11,
wczoraj ciągnął mnie prawy jajnik później lewy, dzisiaj to samo + bol jak na @ -
Wiesiołek:
Jest to także prekursor prostaglandyny PGE1. To rodzaj aktywnego biologicznie hormonu, który reguluje niektóre procesy fizjologiczne w ciele człowieka. Jest on obecny między innymi w spermie, a produkowany jest przez pęcherzyki nasienne. Po dotarciu do macicy, hormon ten wywołuje jej skurcze. Pobudza to ruchliwość plemników i ułatwia im dotarcie do jajeczka oraz zapłodnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:03
Zołza:) lubi tę wiadomość

-
Olej z wiesiołka ma działanie poprawiające jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety. Często to jego niewystarczająca ilość lub jakość decyduje o problemach z zajściem w ciążę. Prawidłowo wytwarzany płodny śluz szyjkowy u kobiety wspomaga plemniki, które dostały się do pochwy, przyspieszając ich ruch, odżywiając je i chroniąc przed kwaśnym środowiskiem panującym w pochwie.
Zołza:), klaudia21 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziękuję za obszerne info :*Kim87 wrote:Olej z wiesiołka ma działanie poprawiające jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety. Często to jego niewystarczająca ilość lub jakość decyduje o problemach z zajściem w ciążę. Prawidłowo wytwarzany płodny śluz szyjkowy u kobiety wspomaga plemniki, które dostały się do pochwy, przyspieszając ich ruch, odżywiając je i chroniąc przed kwaśnym środowiskiem panującym w pochwie.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
To może do innego idź. Niech sprawdzi co i jak. Nie musi.cie prowadzićKasia1987 wrote:No to trochę klops dla mnie..
Moja ginowa ma do 10.05 gabinet nieczynny, 11.05 to będzie mój 16 dc. Trochę za późno na rozpoczęcie monitoringu prawda?
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
Kasiu, wydaje mi się, że o kilka dni za późno. Tak ok 11-12dc musiałabyś się przejść na pierwszą wizytę, żeby sprawdzić co tam masz.Kasia1987 wrote:No to trochę klops dla mnie..
Moja ginowa ma do 10.05 gabinet nieczynny, 11.05 to będzie mój 16 dc. Trochę za późno na rozpoczęcie monitoringu prawda?
Ale jeżeli nie masz innej możliwości to idź tak jak możesz, zawsze coś tam zobaczy
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To może do innego idź. Niech sprawdzi co i jak. Nie musi.cie prowadzić
Chyba będę musiała... ale cholera nie chcę iść do faceta, a jest ich na pęczki! Za to miłych kobiet trzeba ze świecą szukać...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj przestań faceci są lepsi niż kobitki. Ja mam mile doświadczenia z facetami. Kobiety są dla mnie mniej delikatneKasia1987 wrote:Chyba będę musiała... ale cholera nie chcę iść do faceta, a jest ich na pęczki! Za to miłych kobiet trzeba ze świecą szukać...
szuflada lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

chyba każda z nas to już przechodziła. Ale najważniejsze, ze masz plan dzialania. Myślę, ze monitoring to dobry pomysl.