Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to wyciskaj sobie zawsze trochę pomaranczy albo cytrynkiZołza:) wrote:Nie lubię w ogóle :p
ja tez na poczatku straaasznie nie lubiłam i to mnie uratowało, w ogole nie czuć, ze to woda. możesz wycisnąc tego ile chcesz
Zołza:) lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
kozamonia wrote:Mam pęcherzyki jak na zamówienie
4 czy 5 ich tam jest w obu jajnikach i ładnie wyrosły 
jutro Pregnyl i będziemy działać
z mężem 
Super! To tylko pozostało działać
Na mnie clostibegyt nie zadziałał. Nic nie urosło
Od następnego cyklu mam brać podwójną dawkę clo i jak nie będzie reakcji to lekarz zasugerował klinikę leczenia niepłodności
12 cs, 31 lat, PCOS -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, a teraz Wam trochę pozawracam głowę (tym, co się znają)
jak już wczoraj mówiłam beta mi wyszła 696.8, według moich obliczeń wczoraj był czwarty tydzień i piąty dzień ciąży. normy to:
4 tydzien- 9.5 - 750
5 tydzień- 217 - 7138
6 tydzień- 158 - 31795
więc jak sądzicie? jest wystarczająco duża? czy za mała?
Elunia lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Przyjeżdża policjant z wydziału narkotykowego do farmera w Teksasie i mówi:
- Muszę przeszukać twoje rancho na obecność narkotyków.
- Dobra, tylko nie wchodź na tamto pole...
Na to policjant mało się nie zesrał:
- Chyba ***** czegoś nie rozumiesz, mam autorytet rządu federalnego - wyciąga odznakę i macha mu przed nosem - Widzisz ***** tę odznakę, widzisz ***** odznakę? Oznacza, że mogę chodzić gdziekolwiek chce na każdą jebaną posesję, żadnych ale to żadnych pytań zrozumiano?
Farmer pokiwał głową, przeprosił i wrócił do swojej roboty. Nie minęło 5 minut i słyszy jak ktoś się drze coraz głośniej i głośniej. Ogląda się, patrzy a tu policjant spierdala po wiadomym polu przed ogromnym bykiem. Byk zapierdala jak wściekły, nic nie wskazuje żeby policjant mógł uciec, no jak **** będzie po chłopie. Farmer wygląda zza ogrodzenia i krzyczy do policjanta:
- Odznaka! Pokaż mu ***** odznakę...
szuflada, Allmita, Tuliska, smerfetkaaa, Elunia lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Jeżeli Twój wynik mieści się w normie to na pewno jest ok.szuflada wrote:dziewczyny, a teraz Wam trochę pozawracam głowę (tym, co się znają)
jak już wczoraj mówiłam beta mi wyszła 696.8, według moich obliczeń wczoraj był czwarty tydzień i piąty dzień ciąży. normy to:
4 tydzien- 9.5 - 750
5 tydzień- 217 - 7138
6 tydzień- 158 - 31795
więc jak sądzicie? jest wystarczająco duża? czy za mała?
Na fioletowej stronie masz kalendarz ciazy i tam możesz wyniki wpisywać i pokazuje Ci czy ciaza się dobrze rozwija i czy przyrost bety jest prawidłowy
3500 g 54 cm
-
Nie ukrywam, że mi ulżyło jak to usłyszałam, bo bałam się, że nic nie urośnie. Ale wiem, że lamette też lekarze przepisują na rośnięcie pęcherzyków, więc może to zaproponuj swojej gince?Kitek85 wrote:Super! To tylko pozostało działać

Na mnie clostibegyt nie zadziałał. Nic nie urosło
Od następnego cyklu mam brać podwójną dawkę clo i jak nie będzie reakcji to lekarz zasugerował klinikę leczenia niepłodności 
My już też niestety/stety się leczymy w klinice niepłodności. -
kozamonia wrote:Nie ukrywam, że mi ulżyło jak to usłyszałam, bo bałam się, że nic nie urośnie. Ale wiem, że lamette też lekarze przepisują na rośnięcie pęcherzyków, więc może to zaproponuj swojej gince?
My już też niestety/stety się leczymy w klinice niepłodności.
Gin mi powiedział, że jak po podwójnej dawce clo nie będą rosły to nie chce mnie już faszerować i powinnam się zgłosić to kliniki, bo tam mogą mi podać lek na wywołanie owulacji, którego on nie może mi podać... Trochę się podłamałam, ale nadzieja umiera ostatnia...12 cs, 31 lat, PCOS -
To może faktycznie poszukaj dobrej kliniki i się wybierzcieKitek85 wrote:Gin mi powiedział, że jak po podwójnej dawce clo nie będą rosły to nie chce mnie już faszerować i powinnam się zgłosić to kliniki, bo tam mogą mi podać lek na wywołanie owulacji, którego on nie może mi podać... Trochę się podłamałam, ale nadzieja umiera ostatnia...
tam wam pomogą, bo mają naprawdę szeroki wachlarz możliwości
Kitek85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH