Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Ok, laski zapisałam się do ginekolożki na piątek 6 maja (11 dc) na 1 USG. Zobaczymy, co w trawie piszczy...
Kasiula, maj będzie nasz
Ja już podziałałam w kierunku badania nasienia. Będę szukać w te stronę. I jeszcze zbadam fsh i estradiol, bo progesteron u mnie w normie, a tsh to wiadomo hehe.
Ciesze się się udało Ci się umówić
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Kasiula, maj będzie nasz
Ja już podziałałam w kierunku badania nasienia. Będę szukać w te stronę. I jeszcze zbadam fsh i estradiol, bo progesteron u mnie w normie, a tsh to wiadomo hehe.
Ciesze się się udało Ci się umówić
Ile wcześniej iść na te badanie krwi?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Dzisiaj wzięłam ten okres na klatę.. Jak taka ma być ta moja droga to trudno, podołam, będę silna. Dam radę pytaniom rodziny i znajomych, choć one bolą. Będę odpowiadala z wysoko podniesionym czołem. Długie starania muszą przestać być jak stygmat albo tabu.
Powiem Wam, że mi bardzo na te doły i smutki pomaga Bóg. Bez wiary czułabym się fatalnie pewnie w tym momencie.
Szumidełko, Elunia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Ile wcześniej iść na te badanie krwi?
Fsh i estradiol bada się w 3/4 dc, progesteron chyba też możesz do tego dorzucić, choć ja nigdy nie robiłam, zawsze 7 dpo owu. A tsh to obojętnie kiedy, za jednym kłuciem może być
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Kasia,
Na pewno się w końcu uda. Zobaczysz już niedługo będziesz miała miała sobie małego Groszka
Czasem jest tak, że im dłużej się na coś czeka to później się to bardziej docenia.
Ważne, ze masz już plan i idziesz do przodu.
Będzie dobrze kochana :*
Kasia1987, Kim87 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Kasia jak.sie rodzina dopytuje to im powiedz że poinformujesz ich kiedy uznasz to.za stosowne i niech przestaną cie męczyćKasia1987 wrote:Dzisiaj wzięłam ten okres na klatę.. Jak taka ma być ta moja droga to trudno, podołam, będę silna. Dam radę pytaniom rodziny i znajomych, choć one bolą. Będę odpowiadala z wysoko podniesionym czołem. Długie starania muszą przestać być jak stygmat albo tabu.
Powiem Wam, że mi bardzo na te doły i smutki pomaga Bóg. Bez wiary czułabym się fatalnie pewnie w tym momencie.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Witam. Przepraszam ale nie będę Was nadrabiać.. Wkurwiłam się.. Właśnie byłam z Tosiem u lekarza.. Zapalenie oskrzeli.. Pani doktor powiedziała żebym też poszła do lekarza bo mógł mnie zarazić.. Idę o 15..zajebiście.. Tego mi brakuje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKasia, szkoda że ta @ przyszla. No ale co zrobic...
Wazne że masz plan i dzialasz. Zrob badania hormonow I monitoring jak planujesz. Majac wyniki I wiedzac na czym stoisz na pewno lzej Ci bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 12:33
-
Oj kochana spokojnie. Będzie dobrze. Nie denerwuj się bo sobie zaszkodzisz. Trzymam kciuki i daj znać co lekarz powiedziałWaldhauzerM wrote:Witam. Przepraszam ale nie będę Was nadrabiać.. Wkurwiłam się.. Właśnie byłam z Tosiem u lekarza.. Zapalenie oskrzeli.. Pani doktor powiedziała żebym też poszła do lekarza bo mógł mnie zarazić.. Idę o 15..zajebiście.. Tego mi brakuje..

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.boredpanda.com/pregnancy-problems-mother-comics-illustrations-kos-og-kaos-line-severinsen/
Kochane jak.chcecie zobaczyć z czym wiąże się ciąża (humorystyczne) to obejrzyjcie sobie. Wszystkie nas to czeka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 12:47

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH