Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldziu, zrobię to jak tylko lekarz potwierdzi ciążęWaldhauzerM wrote:Szuflada.. Po becie miałaś podpis zmienić.. Natentychmiast..
jutro idę na drugą betę i jeśli będzie w porządku zapisuję sie do ginekologa
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj po wizycie u Gin'ki, wszystko ok, powiedziała, że owulacja była wczoraj albo dzisiaj ale jak mogła być dzisiaj skoro ja byłam u niej o 9 rano? wczoraj test owu był pozytywny więc może w nocy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 13:29
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
hej hej, jak serduszkowaliście to nie ma czym się martwićsmerfetkaaa wrote:
szuflada wrote:hej hej, jak serduszkowaliście to nie ma czym się martwić

serduszkowanie było przez cały weekend ale w poniedziałek już nie
więc nie wiem...
a co do wiesiołka to mój drugi cykl z nim i faktycznie jest poprawa nie tylko śluzu, ale i cery
i drugi miesiąc z żelem Conceive plus....
Zobaczymy
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
no a dziś jest wtorek, czyli weekend był przedwczoraj. kochana, starczysmerfetkaaa wrote:serduszkowanie było przez cały weekend ale w poniedziałek już nie
więc nie wiem...
a co do wiesiołka to mój drugi cykl z nim i faktycznie jest poprawa nie tylko śluzu, ale i cery
i drugi miesiąc z żelem Conceive plus....
Zobaczymy
no u mnie identyko. albo mnie dziwne sny budzą, albo delikatny ból brzucha (przez tą biegunkę). ja zawsze miałam dosyć wyraziste sny i zapamiętywałam je, ale to co się dzieje terazAnula1986 wrote:Szuflada - Jak się czujesz?
Spałaś w nocy? Ja to kurna spałam w kratkę, jakieś pierdoły mi się śniły i przez to ciągle się budziłam, a no i sikać mi się chciało...
Dzisiaj jestem nieprzytomna, ziewam jak oszalała
normalnie jakbym w drugim świecie żyła haha
szuflada wrote:no u mnie identyko. albo mnie dziwne sny budzą, albo delikatny ból brzucha (przez tą biegunkę). ja zawsze miałam dosyć wyraziste sny i zapamiętywałam je, ale to co się dzieje teraz
normalnie jakbym w drugim świecie żyła haha
Ja rzadko miewam sny, naprawdę bardzo rzadko
Mnie dzisiaj rano zaś ból krzyża złapał i ból @, jedno i drugie przeszło, ale ziewanie i wieczna nieprzytomność nie chcą odpuścić.

-
mnie plecy bolą cały czas. ale u mnie to normalne, na @ tez często brzuch mnie nie bolał tylko plecyAnula1986 wrote:Ja rzadko miewam sny, naprawdę bardzo rzadko

Mnie dzisiaj rano zaś ból krzyża złapał i ból @, jedno i drugie przeszło, ale ziewanie i wieczna nieprzytomność nie chcą odpuścić.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnySzuflada piekna beta
kiedy idziesz do gina? 
Do wszystkich dziewczyn z @ - spojrzcie na bobasa co dopiero uczy sie chodzic. Ile razy spada na pupe? Ile razy obija sobie glowe? Bardzo duzo! Ale nie poddaje sie i probuje dalej. Wstaje, upada, wstaje, upada az pewnego dnia zaczyna chodzic jak profesjonalista! My tez nie mozemy sie poddac! Nigdy! Bierzmy przyklad z bobasow!
Doczekamy sie w koncu Skarbow naszych
Caluje was wszystkie
szuflada, Zołza:), klaudia21, kozamonia, Elunia lubią tę wiadomość
-
święte słowa kochanarozowyflaming wrote:Szuflada piekna beta
kiedy idziesz do gina? 
Do wszystkich dziewczyn z @ - spojrzcie na bobasa co dopiero uczy sie chodzic. Ile razy spada na pupe? Ile razy obija sobie glowe? Bardzo duzo! Ale nie poddaje sie i probuje dalej. Wstaje, upada, wstaje, upada az pewnego dnia zaczyna chodzic jak profesjonalista! My tez nie mozemy sie poddac! Nigdy! Bierzmy przyklad z bobasow!
Doczekamy sie w koncu Skarbow naszych
Caluje was wszystkie

a z ginem jeszcze poczekam
najpierw druga beta
rozowyflaming lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyKasia laseczko Ty u mnie przed zajsciem w ciazy gin kieruje na badania wszystkich hormonow, bezplatnie, zeby wiedziec co w trawie piszczy
Takie cos powinni tez w pl robic, bo moze jet za wysoka prolaktyna albo cos innego co latwo zaleczyc i zajsc
Zbadaj sobie wszystkie hormony a my tutaj na forum postaramy sie pomoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚniło mi się, że nasikałam na test, na nim dwie kreski.
O kurwa! Już jest.
Sny nie żarty, to nie ma lipy.
Takie me są wariacje na temat cipy.
Jednak ku mej uciesze daleko.
Flaki z tej wyżej są jak mleko.
Czekać mi dzisiaj pozostało.
A tak wiele by się chciało.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH