Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Nie wiem.czy da radę chyba go przetrenowałam

hahahahahah. Bo mężczyżni mówią i myślą ze lubią seks i mogą non stop zawsze dopóki nie spotkają kobiety która lubi bardziej i chce więcej. Wtedy okazuję się że nie są takim chojrakami:)
A o staraniu się o dziecko już nie wspomnę haha
Kim87, Kasia1987, zapachmalin, rozowyflaming, Allmita, Tissaia, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Szanowna wysoka izbo, droga komisjo testowa..

Mam się zaczynać leczyć psychiatrycznie czy nie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0bc222a6a4.jpg
Ale po co masz gdzieś łazić.. Tu jest pokój bez klamek..
Elunia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No i wyszło szydlo z worka. Takcy są pewni siebie a tu bam i po maratonie nie ma siłyElunia wrote:hahahahahah. Bo mężczyżni mówią i myślą ze lubią seks i mogą non stop zawsze dopóki nie spotkają kobiety która lubi bardziej i chce więcej. Wtedy okazuję się że nie są takim chojrakami:)

A o staraniu się o dziecko już nie wspomnę haha
Elunia, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Ja chyba widzę cień cieniaElunia wrote:Szanowna wysoka izbo, droga komisjo testowa..

Mam się zaczynać leczyć psychiatrycznie czy nie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0bc222a6a4.jpg
ale mogę być ślepa bo dopiero wstalam
dzień dobry w ogóle :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:08
-
nick nieaktualny
-
O tym bólu to mi mówiłaś, tylko myślałam że to wcześniej będzie boleć a nie terazElunia wrote:No właśnie czutałam o clo trochę i bardzo dużo kobiet masakrycznie cierpi przy clo.
A no i jest bardzo duża szansa na ciąże mnogą! Powodzonka
i jak tu
z mężem jak się nie da??
Co do ciąży mnogiej to myślę, że z bliźniakami sobie poradzę, ale myślę, że 3 to już będzie gorzej
Elunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:O tym bólu to mi mówiłaś, tylko myślałam że to wcześniej będzie boleć a nie teraz
i jak tu
z mężem jak się nie da??
Co do ciąży mnogiej to myślę, że z bliźniakami sobie poradzę, ale myślę, że 3 to już będzie gorzej
Jakaś dziewczyna gdzieś pisała ze ją tak masakrycznie bolało ze się nie dało serduszkować to jej maz robił sobie dobrze ręka i dopiero przed samym wytryskiem wchodził. Tez to jakieś rozwiazanie ale trochę dziwaczne -
Elunia wrote:Jakaś dziewczyna gdzieś pisała ze ją tak masakrycznie bolało ze się nie dało serduszkować to jej maz robił sobie dobrze ręka i dopiero przed samym wytryskiem wchodził. Tez to jakieś rozwiazanie ale trochę dziwaczne
Dziwnaczne ale czego sie nie robi dla groszków.
różne maja pomysły.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Idź Elunia na betę, jeśli coś tam widzisz

Na fotkach zawsze słabiej wychodzi niż gołym okiem pod światło
No idę na betę. Przecież ja jestem chyba najmniej cierpliwą osobą na świecie.
Sylwia91, kozamonia, Kim87, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Dziękuję już trochę lepiej ale póki co nie chwale bo w sobotę pochwaliłam się dobrym samopoczuciem a w niedziele zaczęłam dzień od wymiotów heheh poza tym brzuszek rośnie, dzidzia też, 17ego może już pokaże co ma między nóżkami ale ja wiem że dziewczynaeveli_na wrote:Elunia ja na Tel. Nie widzę ale mam mikro zdjęcie.
Kozamonia i z 3 byś sobie poradzila
milosc cudnownie można mnożyć
a serce rośnie z każdym maleństwem.
Sylwia jak samopoczucie?
to się czuje. Będę w szoku jak okaże się inaczej
a poza tym leżę w łóżku bo nie chce mi się wstawać bo i po co
-
Sylwia91 wrote:Dziękuję już trochę lepiej ale póki co nie chwale bo w sobotę pochwaliłam się dobrym samopoczuciem a w niedziele zaczęłam dzień od wymiotów heheh poza tym brzuszek rośnie, dzidzia też, 17ego może już pokaże co ma między nóżkami ale ja wiem że dziewczyna
to się czuje. Będę w szoku jak okaże się inaczej
a poza tym leżę w łóżku bo nie chce mi się wstawać bo i po co 
Czułam sie na chłopaka za każdym razem
a mam trzy corcie i kazda do usg byla Leonem 
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH