Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybahahahah tak to ja spamer
ahahahah 
Zolza masz tego Wieska? widzisz efekty? ja raz rozgryzlam - smaczny jest kurde
teraz lykam codziennie z radoscia
Kim pisala, ze zolnierzyki odzywia 
Kim podobno owulacja jest w pierwszym dniu z innym sluzem niz rozciagliwy - zaserduszkowalabym dzisiaj na twoim miejscu jeszcze - proponuje nowa bielizne, striptiz, loda
nawet jak wymeczony - smigaj w domu w szpilkach i mini i ugotuj mu cos co lubi hahahahahah
-
może Twój piesek wie, że już Ci nie będą potrzebnerozowyflaming wrote:moj pies kradnie mi z torebki tampony i je rozwala - dzizus maryja jakie one sa wielkie jak sie je rozwali
normalnie pojemnosc jak pampers a tak cwaniacko zlozone w maly tamponik 
Elunia lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do rzyganka to się nie chwale bo w sobotę się pochwalilam że jest dobrze a niedzielę zaczęłam od rzyganiarozowyflaming wrote:Sylwus a ty juz w drugim trymestrze prawda?
rzyganko zmniejszylo sie? widac juz brzusiu?
jak sie czujesz? 
ale no.. Jest lepiej choć wracają mdłości. Ogólnie drugi trymestr na pewno lepszy niż pierwszy
brzusio widać jak mam dopasowaną bluzkę
czekam niecierpliwie na wizytę 17ego
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Ptaszyno dobrze gadasz. Mam.dzisiaj urodziny to żądam brykaniarozowyflaming wrote:bahahahah tak to ja spamer
ahahahah 
Kim podobno owulacja jest w pierwszym dniu z innym sluzem niz rozciagliwy - zaserduszkowalabym dzisiaj na twoim miejscu jeszcze - proponuje nowa bielizne, striptiz, loda
nawet jak wymeczony - smigaj w domu w szpilkach i mini i ugotuj mu cos co lubi hahahahahah
rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:bahahahah tak to ja spamer
ahahahah 
Ja Wiesława dopiero od wczoraj biore :p -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Nie wiem czy bez Pregnylu się da, bo ja idę na zastrzyk dzisiaj

koza glupie pytanie a gdzie sie ten zastrzyk daje? w dupola czy gdzie?
ok pytanie bez sensu, pytam z ciekawosci
powodzenia!!!! ty to dzisiaj po zastrzyku znowu sexy beda
milego wieczoru zycze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Co do rzyganka to się nie chwale bo w sobotę się pochwalilam że jest dobrze a niedzielę zaczęłam od rzygania
ale no.. Jest lepiej choć wracają mdłości. Ogólnie drugi trymestr na pewno lepszy niż pierwszy
brzusio widać jak mam dopasowaną bluzkę
czekam niecierpliwie na wizytę 17ego 

slooooodko
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH