Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Flamingu.. Żyję ale mam już dosyć tego dnia.. Bo powinnam leżeć a każdy kurwa tylko wymagania ma.. Ale pierdziele to.. Leki wzięłam leki dałam.. I leżę. Niech się dzieje co chce.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Elunia, krew już oddana?

Oddana. Jakąś masakryczną kwotę zapłaciłam bo w moim lab ceny mooocno poszły w górę. 56 zł to już znaczna przesada . Także odechce mi się latać na betę bez powodu. Może i dobrze.
Wyniki jakoś do 15:00 mają być -
Z tego co wiem to do brzucha dostanę, ale to ci potwierdzę wieczorem.rozowyflaming wrote:koza glupie pytanie a gdzie sie ten zastrzyk daje? w dupola czy gdzie?
ok pytanie bez sensu, pytam z ciekawosci
powodzenia!!!! ty to dzisiaj po zastrzyku znowu sexy beda
milego wieczoru zycze
Taa seksy znowu będą ale chyba dopiero jutro
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Oddana. Jakąś masakryczną kwotę zapłaciłam bo w moim lab ceny mooocno poszły w górę. 56 zł to już znaczna przesada . Także odechce mi się latać na betę bez powodu. Może i dobrze.
Wyniki jakoś do 15:00 mają być
Elunia Ty szalencu!!
trzymam kciuki za bete! bo przy tylu serduszkach szanse sa ogromne!!!!!!!!!
WaldhauzerM, Elunia lubią tę wiadomość
-
Kim kochanie życze Ci dużo szczęścia i miłości

Waldziu-a pierdziel ich wszystkich i leż sobie ile Ci się tylko podoba!
Elunia- to ja tyle zapłaciłam za betę, progesteron i morfologię dziś...
Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
No wymagania.. Wczoraj jak przyszłam od lekarza i powiedziałam że mogłaby Tosia przejąć bo na razie nie mam zapalenia oskrzeli to popatrzyła z irytacja.. Rozumiem że nic z tego..
Dzisiaj nawet dziecko mnie nie słucha.. Uważa że wie wszystko lepiej.. Mąż mówi że ma trochę czasu więc mówię że jak jedzie do sklepu to niech mi coś zobaczy.. Dobra.. Wraca.. Byłeś.. Kurwa czasu kobieto nie mam.. Heh.. Kawę mi zrób.. Wodę wstawiłam.. Mamusia wyłączyła i se herbatę zrobiła.. I tyle z kawy..
Jeszcze ząb zaczął boleć..
Mąż wczoraj do mnie.. Była byś w stanie poprowadzić sklep internetowy??
Heh.. I co jeszcze..
W pierwszej ciąży cały czas coś.. Trza było leżeć.. Ale kiedy jak każdy coś chce.. Dopiero się opamiętali jak trafiłam do szpitala na podtrzymanie w 34 tygodniu..
Tym razem nie pozwolę.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldus co Ty wypisujesz?
Kurcze... a zlej ich wszystkich i lez!!!
teraz mozesz lezec ile chcesz!!!!!!!!
Niestety tak było..
Ale tau. Leżę i leżeć będę czy to się komuś podoba czy nie.
Ej wiecie że nadcipcie mi trochę spuchło?? Hi hi hi..
I posuwaczek się ruszył.. W sensie owieczka zaraz na trojeczkę wskoczy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No ja też ale muszę wstać żeby kanał przełączyćWaldhauzerM wrote:A ja oglądam..
i na pewno to nie wina baterii bo zmieniłam przed chwilą.. Głupi coś nie łączy
raz działa raz nie.. Ehhh
A moja owieczka niedługo na 4 wskoczy
mimo że od 2 tygodni prawie jestem w 4 miesiącu to suwak pokazuje skończone :p
-
Kochana olej wszystkich a jak będą dalej tak.to ja tu z dziewczynami zabierzemy się i wpadniemy do ciebie. Zrobimy porządki z towarzystwemWaldhauzerM wrote:Kim.. Najlepsiejszości gromadki dzieci i słodyczy.. Tego Waldi z Groszkiem życzy

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Kochana olej wszystkich a jak będą dalej tak.to ja tu z dziewczynami zabierzemy się i wpadniemy do ciebie. Zrobimy porządki z towarzystwem

Wow.. Jestem za.. Groszek aż podskoczył.. Ale bydzie biba..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a ja w łóżku chce oglądać tv wrrrr