Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny któras pisała czy mozna clo od tak sobie....nie mozna-bo:
- po pierwsze to mocny lek-powoduje wzrost pęcherzyków, ale czasem i tez przerost wie trzeba monitorować na usg czy sie cysty nie robią
-po drugie uszczupla rezerwe jajnikową, więc nie mozna tego sobie łykac cały czas jak cukierki
-po trzecie- i tak jest na recepte...
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Nie no leki na receptę to tylko po konsultacji z lekarzemAllmita wrote:dziewczyny któras pisała czy mozna clo od tak sobie....nie mozna-bo:
- po pierwsze to mocny lek-powoduje wzrost pęcherzyków, ale czasem i tez przerost wie trzeba monitorować na usg czy sie cysty nie robią
-po drugie uszczupla rezerwe jajnikową, więc nie mozna tego sobie łykac cały czas jak cukierki
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:dziewczyny któras pisała czy mozna clo od tak sobie....nie mozna-bo:
Dziekowac Ci za informacje dobra kobieto!
Bejbe ja znajde kazdy lek w internecie bez recepty
Ale ok skoro jest niebezpieczny to moze pod koniec roku u gina zagadam
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Dziewczyny, jakie jest prawdopodobienstwo że dwa wykresy temperatur będą wyglądać prawie że identycznie? Szczególnie ta część od owu do @? Mega małe chyba. A patrzcie co u mnie jest!
I jak tu nie zwariować i się nie nastawiać?
Tissaia trzymam kciuki za Twojego groszka, bardzo bardzo bardzo mocno
-
Ładnie wyglądaTissaia wrote:Dziewczyny, jakie jest prawdopodobienstwo że dwa wykresy temperatur będą wyglądać prawie że identycznie? Szczególnie ta część od owu do @? Mega małe chyba. A patrzcie co u mnie jest!
I jak tu nie zwariować i się nie nastawiać?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH