Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
S przytul się. Raz na jakiś.czas nie zaszkodzi. Ja znów mam uzależnienie od napój ale typu light więc jak.wale cole normalna to dostaję palpitacjiWaldhauzerM wrote:Witam ponownie..
Jak mnie suszy jama... Jeszcze Narcyz postawił cole na stole.. He he.. Zapomniał się.. Bo normalnie to mi zabiera.. Chyba się do niej przytulę..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:S przytul się. Raz na jakiś.czas nie zaszkodzi. Ja znów mam uzależnienie od napój ale typu light więc jak.wale cole normalna to dostaję palpitacji

A mnie napoje light przeczyszczają.. Nazywam to... Sraczkopędy..
Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale że co faceta chcą złapać na pozytyw czy co?WaldhauzerM wrote:W rozmowach w toku laski mówią że pozytywne testy ciążowe kupują przez internet.. Taki wabik... Ludzie mają pusto w głowach..
rozowyflaming lubi tę wiadomość

-
Kim87 wrote:Pustaki...

No tak.. Mój kumpel rozstał się z laską.. Za jakiś czas przyszła i prosiła żeby wrócił.. On się nie dał.. I dobrze zrobił bo była w ciąży z innym a jego w dziecko chciała wrobić.. No można i tak..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Prawda. Ja jestem fanem kryminałów więc kiedyś był program o lasce udajacej że jest w ciąży. Przez 9mc nikt się nie pokapowal że ma brzuch sztuczny. Jak niby rodziła to.tak naprawdę obserwowala jakieś małżeństwo z noworodkiem aby potem.potwac dziecko. To dopiero trzeba być chorym.WaldhauzerM wrote:Teraz to wszystko się kupi przez neta..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:23

-
Pewnie chodzi.o.slub a potem niby roni.szuflada wrote:ale jak to, chyba za dziewięć miesięcy się facet zorientuje że nic z tych kobiet nie..wyszło haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:23
rozowyflaming lubi tę wiadomość

-
szuflada wrote:ale jak to, chyba za dziewięć miesięcy się facet zorientuje że nic z tych kobiet nie..wyszło haha

Na wspólnej koleżanka ogląda?? Tam laska złapała faceta na ciążę.. A że już jakiś czas minął a ta dalej w ciąży nie była to jak okres dostała to powiedziała mu że poroniła..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Prawda. Ja jestem fanem kryminałów więc kiedyś był program o lasce udajacej że jest w ciąży. Przez 9mc nikt się nie pokapowal że ma brzuch sztuczny. Jak niby rodziła to.tak naprawdę obserwowala jakieś małżeństwo z noworodkiem aby potem.potwac dziecko. To dopiero trzeba być chorym.
Ręce i nogi opadają..
Też lubię kryminał..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH