Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
o o o ! myślałam ostatnio o tym filmie tylko za cholerę nie pamiętam tytułu. znasz może?Kim87 wrote:Prawda. Ja jestem fanem kryminałów więc kiedyś był program o lasce udajacej że jest w ciąży. Przez 9mc nikt się nie pokapowal że ma brzuch sztuczny. Jak niby rodziła to.tak naprawdę obserwowala jakieś małżeństwo z noworodkiem aby potem.potwac dziecko. To dopiero trzeba być chorym.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
ale ile warty facet którego trzeba podstepem do siebie przyciągać...i ile warty taki związek. ech te baby w ogóle nie myśląKim87 wrote:Tak to jest jak baba zdeterminowana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:29
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
I kto to mówi wszystkie części.. Ale już tak często były.. A więcej to coś tam pamiętam co się działo ale z tytułami gorzej..
Chciałam obejrzeć taki film co w kinie był co to 4 facetów szło z wózkami.. Nie pamiętam tytułu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wiem o który film ci chodzi, może sobie przypomnę nazwęWaldhauzerM wrote:I kto to mówi wszystkie części.. Ale już tak często były.. A więcej to coś tam pamiętam co się działo ale z tytułami gorzej..
Chciałam obejrzeć taki film co w kinie był co to 4 facetów szło z wózkami.. Nie pamiętam tytułu..
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:A nasze forum jest pt: "Jak zajsc i nie zwariowac"

He he.. A da się tak?? Przecież my już wariatki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 16:30
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH