Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz cholera dziady ciężarna denerwują. Bedzie trzecia wojna światowa i tyle. Zaraz zaczną jak w zegarku chodzić. WrrrrWaldhauzerM wrote:Wow.. Jestem za.. Groszek aż podskoczył.. Ale bydzie biba..
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyWaldi nie daj sobie na głowę wejść. Bo oszalejesz dziewczyno i sfrustrowana będziesz chodzić. Czasami trzeba być egoistą. Tupnij nóżką i jasno oświadcz że teraz ty Ty potrzebujesz pomocy.
Nie wiem czy pomoże ale walcz o sobie bo największego skarba pod serduszkiem nosisz.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Waldi nie daj sobie na głowę wejść. Bo oszalejesz dziewczyno i sfrustrowana będziesz chodzić. Czasami trzeba być egoistą. Tupnij nóżką i jasno oświadcz że teraz ty Ty potrzebujesz pomocy.
Nie wiem czy pomoże ale walcz o sobie bo największego skarba pod serduszkiem nosisz.
Wiem kochana.. Już mi przeszło.. Leżę se kopytkami macham i oblegam pokój bez klamek.. Hue Hue Hue
Elunia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cześć Dziewczyny!
U mnie nudy, więc nie będę pisać
Hehe.
Waldi, co Ty masz za otoczenie wokół siebie. Ja pierdziele.. Weź sobie nie daj w kaszę dmuchać, leż plackiem i odpoczywaj. Gdy kobieta jest w ciąży to życie rządzi się innymi prawami.. Oleje noo
Będzie dobrze 
Elunia, szalona Kobitko, trzymam kciuki za betę

Kim!! NAJLEPSIEJSZOŚCI dla Ciebie!! Zielonego Groszunia
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ok wróciłam. Ogarnęłam dom, odebrałam zakupy na miesiac, umyłam głowe i okna

Jestem z siebie dumna
Kozamonia tak mam trzy córy 9, 6 i 3 lata
Waldziu no niestety jak to mawiają ciąża to nie choroba i chyba dużo osób z tekiego założenia wychodzi.
Co do Tv to nie wiem co tam w polskiej słychać, bo u nas teraz w tv baje angielskie.
-
kozamonia spokojnie
nie zawsze wpomagany cykl to ciąże mnogie
czy wielorakie.
A to moja ekipa, dla tych co nas nie widziały na chwilkę wrzucam.
prosba o nie cytowanie, dziex!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 12:01
szuflada, kozamonia, Sylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
-
Mnie lekarz powiedział 5tydzień po planowanym okresieszuflada wrote:dziewczyny, a ja się zastanawiam kiedy pierwszy raz powinnam pójść do lekarza. nie chce iśc za wcześnie bo to będzie bez sensu...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyszuflada wrote:a ja wariuję...zaczełam sie martwić, że miałam w poniedziałek za mała betę i że dzisiaj będzie coś nie tak. osiwieć można..
Beta była w normie więc proszę się nie zamartwiać bo to szkodzi groszkowi:)
Na pewno wszystko będzie piękniutko i śliczniutko:)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH