Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój Małz dzwonił.. I naszło go na przemyślenia.. Że nie samą kasą człowiek żyje.. I że 3 dni poświęci nam bo tęskni za nami..
Tuliska, Milka88, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Znam to. Mój motocyklista więc za każdym razem gdy go widzę w skórze to mam ochote zbałamucić. Takie moje zboczenie;)Zołza:) wrote:<rumieni się>

A ty byś się nie rzuciła... na fajne ciałko bez gaci które Ci lazi przed oczami? :p
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Znam to. Mój motocyklista więc za każdym razem gdy go widzę w skórze to mam ochote zbałamucić. Takie moje zboczenie;)
Mój mechanik... Kiedyś po gpdzinach jak był sam w warsztacie...
Weszłam do niego do kanału...
WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Ooo kochany. A już myślałem że męski gatunek nie stać na przemyśleniaWaldhauzerM wrote:Mój Małz dzwonił.. I naszło go na przemyślenia.. Że nie samą kasą człowiek żyje.. I że 3 dni poświęci nam bo tęskni za nami..

-
nick nieaktualny
-
Zapach benzyny i smaru. Hmmm. Wiemy co dobreZołza:) wrote:Mój mechanik... Kiedyś po gpdzinach jak był sam w warsztacie...
Weszłam do niego do kanału...
Zołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość

-
Chodze po domu wsviekla jak osa. Krolestwo za barszczyk instant albo syfny zurek w kubek! Szalenstwo po ptostu !
Waldziu super ! Mój mąż pracuje 5 dni na 5 dni a raczej dwa trzy dni dwie trzy nocki i wolne 5 dni.
-
nick nieaktualny
-
Będę brał cie w aucie bądź w peugeotcie przy płocieZołza:) wrote:Hmmm... dawno nie
w aucie... :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:14
Zołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Mówiłam że Wariatki.. Robi się gorąco..
A mój mąż jedzie na 2 etaty.. Rano w pracy potem firma.. Z spedycji do ogrodu.. Póki zdrowa byłam to jeździłam z nim.. Jako maskotka teraz sam jeździ.. I mu smutno..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH