Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z M. zamierzamy wrócić do Pl, tak więc życie w UK w naszym wypadku jest ukierunkowane na zarobek i rozwój biznesów, tak żeby mieć stabilny dochód z firm po powrocie do kraju. Ja np pracuje na etat plus prowadzę własną firmę sprzątająca plus firmę księgowa. A po godzinach robię dyplom z księgowości. Tak że czasem zastanawiam się jak ja to ogarniam...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waldis kochany ten twój mezczyzna
każdemu się czasami zdarzy pomyśleć o tym co wazne:)
Kanał, auta, skóry... A mój zawodowy kierowca... łóżka w większym aucie też eygodne

tylko waskie
ale pozytyw jeden nie obijasz głową o podsufitke 
Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość

-
Tissaia wrote:My z M. zamierzamy wrócić do Pl, tak więc życie w UK w naszym wypadku jest ukierunkowane na zarobek i rozwój biznesów, tak żeby mieć stabilny dochód z firm po powrocie do kraju. Ja np pracuje na etat plus prowadzę własną firmę sprzątająca plus firmę księgowa. A po godzinach robię dyplom z księgowości. Tak że czasem zastanawiam się jak ja to ogarniam...
Ło Matko.. No to trochę tego jest..
Jestem dumna z Twej zajebistosci..
A co będzie z biznesem jak wrócicie '?
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:My z M. zamierzamy wrócić do Pl, tak więc życie w UK w naszym wypadku jest ukierunkowane na zarobek i rozwój biznesów, tak żeby mieć stabilny dochód z firm po powrocie do kraju. Ja np pracuje na etat plus prowadzę własną firmę sprzątająca plus firmę księgowa. A po godzinach robię dyplom z księgowości. Tak że czasem zastanawiam się jak ja to ogarniam...
O widzisz super.
fajnie ze chcecie wrócić. Mając dochody stad z uk wiadomo ze inaczej bedzie się wam żyli, ale wrócić i zarabiać i zyc w pl juz jest ciężej.
Tissaia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Waldis kochany ten twój mezczyzna
każdemu się czasami zdarzy pomyśleć o tym co wazne:)
Kanał, auta, skóry... A mój zawodowy kierowca... łóżka w większym aucie też eygodne

tylko waskie
ale pozytyw jeden nie obijasz głową o podsufitke 

Mnie się zdarzyło głową obic ścianę..
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldi, mam zaufana pracownice która będzie ogarniać biznes. Księgowość w UK to jest zupełnie inna bajka niż w Pl. Można wszystko zdalnie i przez internet załatwiać, rozliczać itp.
W UK zyc jest duzo latwiej, ale ta tesknota za krajem jednak pozostaje.
Niby zycie mamy tu dobre, ale caly czas czlowiek czuje, że jednak nie nalezy do tego miejsca..
-
Tissaia wrote:Waldi, mam zaufana pracownice która będzie ogarniać biznes. Księgowość w UK to jest zupełnie inna bajka niż w Pl. Można wszystko zdalnie i przez internet załatwiać, rozliczać itp.
W UK zyc jest duzo latwiej, ale ta tesknota za krajem jednak pozostaje.
Niby zycie mamy tu dobre, ale caly czas czlowiek czuje, że jednak nie nalezy do tego miejsca..
Rozumiem.. W dzisiejszych czasach zaufany personel to skarb..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH