Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Waldi jak Ci dziś? Lepiej się czujesz?
W razie czego spróbuj kleik ryżowy zjeść. Zaklei Ci rury i zalagodzi żołądek.
To już opanowałam.. Gorzej z tym że dalej zielone cieknie i nie mam siły.. Kaszel.. Czekam na poniedziałek jak na zbawienie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:ehhh a ja dopiero wróciłam z pracy... i padam na pyszczek

Bidulka.. A 5 maja coraz bliżej.. Mój tata w ten sam dzień przyjedzie co Ty przylecisz..
Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:A ja 12 maja lece do Polski na kilka dni. Jupi!!

Ten maj dla nasz wszystkich z jakis powodow jest wyjatkowy i szczesliwy!
Ach ten maj.. Nie wiem czy Evelina też w maju nie miała do Polski lecieć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witajcie
mozna dolaczyc? Staramy sie o bobasa od dwoch lat i co jakis czas czytam Wasze forum, aktualnie czekam na miesiaczke mam ja roznie w jednym cyklu w 26 dniu a w nastepnym w 30, raczej mialam regulatnie dopiero od kilku miesiecy roznie to wychodzi:-) dzis jest 32 dc i nic... Nie chce wszczynac alarmu jak co miesiac od dwoch lat wiec narazie chce podejsc na spokojnie ale nie jest latwo juz bym skoczyla po test jednak nie chce sie rozczarowac:-( a piersi bola jak na okres, narzeczony ma hashimoto i od miesiaca bierze euthyrox tsh zeszlo mu z 12 do 7 czy to mozliwe ze tak szybko bym zaskoczyla? Endokrynolog powiedzial.co prawda ze pomtym leku plemniki powinny byc bardziej ruchliwe i ma sie zwiekszyc ich liczba. Zobaczymy moze poczekam.z testem do poniedzialku lub wtorku? Narazie to tylko dwa dni spoznienia
-
eveli_na wrote:Waldziu myslami mnie sciagnelas. U nas niestety wyjazd odwolany maz nie ma wolnego.
U nas chorobowa majowka panna N. Z goraczka, maz prscuje Na nocki do poniedzialku. A ja ogarniam towarzystwo.
Chyba ta majowka dla wiekszosci z nas przyniosla same chorobstwa. -
nick nieaktualnyDziewuszki pozdrawiamy was z miasta z wierzą na środku

okrąglinek wiem dużo o tarczycy ale babskiej, nie wiem jak się hashi na chłopów przekłada.
Kiedyś któraś mówiła że syrop na kaszel pomaga trochę ale niestety nie pamiętam jaki.
Ogólnie mam koleżankę lekarkę która jak nie mogli zaskoczyć przez chłopa bo mało plemniorów było i słabo pływały to go potrójną dawką kwasu foliowego karmiła i lekami na łuszczyce paznokci i ma teraz trójkę dzieci a 5 lat się wcześniej starali.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH