Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. Powtórzyłam dzisiaj test i jest negatywny. No ale dopiero 9dpo więc może coś się jeszcze zmieni. Do wtorku będę tylko na chwilkę wpadać do was, bo zbankrutuje za neta za granicą.
Życzę wam wspaniałej pogodnej majówki, duuużo odpoczynku i upragnionego groszka!!!!
Gaduaaa, kozamonia, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
I WzajemnieElunia wrote:Dzień dobry dziewczyny. Powtórzyłam dzisiaj test i jest negatywny. No ale dopiero 9dpo więc może coś się jeszcze zmieni. Do wtorku będę tylko na chwilkę wpadać do was, bo zbankrutuje za neta za granicą.
Życzę wam wspaniałej pogodnej majówki, duuużo odpoczynku i upragnionego groszka!!!!
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomozcie bo na belly chyba jeszcze wszystkie spia. Moze te ktore juz macie dzieci mialyscie taki przypadek jak ja. Od okolo 5-tej rano zaczely mi sie na dole na srodku brzucha takie dziwne pociagniecia jakby za sznureczek mnie cos ciagnelo. Zawsze cos takiego mialam przy jajnikach do tej pory-takie jakby uklucia. Teraz mam te ciagniecia co jakis czas,a jak sie tam pomasuje to juz wogole czesto. Miala moze ktoras taki przypadek??? Mam sie martwic ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 08:23
-
anna123 wrote:Dziewczyny pomozcie bo na belly chyba jeszcze wszystkie spia. Moze te ktore juz macie dzieci mialyscie taki przypadek jak ja. Od okolo 5-tej rano zaczely mi sie na dole na srodku brzucha takie dziwne pociagniecia jakby za sznureczek mnie cos ciagnelo. Zawsze cos takiego mialam przy jajnikach do tej pory-takie jakby uklucia. Teraz mam te ciagniecia co jakis czas,a jak sie tam pomasuje to juz wogole czesto. Miala moze ktoras taki przypadek??? Mam sie martwic ?
Z tego co się orientuje to uczucie ciągniecia jest normalne, bo macica się cały czas rozrasta. Tak samo jak masz kłucia w jajnikach, macicy, a nawet lekkie skurcze to wszystko jest efektem rozciągającej się macicy.
Mnie dzisiaj kłuje lewy jajcor, pobolewa macica coś mam jak ból @ i to też przez rozciągającą się macicę.
Allmita lubi tę wiadomość

-
anna123 wrote:Nigdy tak nie mialam bo zawsze mnie bolaly tylko jajniki. Tego ciagniecia na dole podbrzusza do tej pory nie mialam
To tak samo jak nie miałam skurczy macicy, a ginekolog mnie badał, zrobił usg i powiedzial, że wszystko jest OK. Dodał, że każda z Nas jest inna i inaczej odczuwa rozciąganie macicy. Myślę, ze nie wszystkie objawy będą Ci się notorycznie powtarzać, na pewno dojdą jakieś nowe, wszystko zbiegiem czasu

-
Witam was dziewczyny majówkowo
ja jeszcze dzisiaj w pracy do 13, ale potem wolno do wtorku 
na całe szczęście ból wczoraj z wieczora przeszedł, więc jestem prawie pewna, że to była owulacja. Ale powiem wam, że takie seksy na zawołanie to naprawdę nie mają ani krzty romantyczności, a poza tym już jestem cała obdarta
Allmita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Taki spadek to nie spadek - głowa do góry