Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Ja nic nie uprawiam
Właściwie to jestem odcięta od życia, bo mnie non toper mdli i mdli
Pomału już nie wyrabiam, a to dopiero tydzień z mdłościami 
Myślałam żeby sobie pić moją wodę leczniczą "Henryk", ona jest m.in. na wrzody żołądka, leczy też nadkwasotę. Nie pisze, że nie mogą jej pić kobity w ciąży.
http://www.wysowianka.pl/mineralne-wody-lecznicze/henryk

-
nick nieaktualnyJa też nie uprawiam żadnego smazingu
W planach mam ogarnięcie chałupy od wewnątrz i z zewnątrz, w sensie ogródka.
Waldi Ty tam uprawiaj lezing lozkowy. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Aula Współczuję problemów z zoladkiem. Nic nie doradze niestety bo nie znam się w tej kwestii.
rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZmieniło mi dzień owulacji i teraz nie wiem, co o tym myśleć.
Zrobiłam test owulacyjny i wyszła ekstremalnie blada kreska.
Na teście ciążowym pustka.
W związku z powyższym mam się starać dalej (w sensie serca powinny być codziennie), czy też zrobić test ciążowy znacznie później i wszystko na spokojnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 12:49
-
Obecnie posiłkuję się glutem z siemienia lnianego... FUUJKim87 wrote:Anula a migdaly próbowałeś na mdłości? Może Ci pomogą. Ja uprawiam smażing tarasing i obiading

Ja już chyba wszystkiego próbuję... Migdały, miód imbirowy, siemię lniane
Wciskam w siebie jedzenie. Praktycznie nic nie jem z przyjemnością
Siostra, która też ma wrzody żołądka uwarunkowane genetycznie napisała mi sms-a, że jak ona była w ciąży to przez 2 msc ją mdliło
To mnie pocieszyła, nie ma co...
Kim87 lubi tę wiadomość

-
Mnie też.zmienilo. Program.jest tylko podpowiedzą a nie wyznacznikiem. Jak.ci test pozytywny na owu wyjdzie to teoretycznie w ciągu 24-36h następuje owulka. Mnie też postanowił zmienić dziadu jeden.Czikosz wrote:Zmieniło mi dzień owulacji i teraz nie wiem, co o tym myśleć.
Zrobiłam test owulacyjny i wyszła ekstremalnie blada kreska.
Na teście ciążowym pustka.
W związku z powyższym mam się starać dalej (w sensie serca powinny być codziennie), czy też zrobić test ciążowy znacznie później i wszystko na spokojnie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlaczego za późno?nikola2877 wrote:Okraglinek! Gratulacje

Zobaczymy co u mnie wydarzy sie w tym cyklu. Czy czasem nie współżyliśmy za późno.
Miałaś test poz i wspolzylas dzień później. Owulacja od poz testu następuje 24-36h poMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH