Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj 23 stopnie i zero chmur. Pierwszy raz od dawna. W środę jeszcze auto skrobalamanna123 wrote:To az takie slonce u ciebie bylo ? u mnie jakies tam slonko bylo ale jakby za mgla i zimno dzis bylo. Spaceru zero
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyDzięwczyny dziewczyny, były piękne oficjalne zaręczyny na wierzy Eiffla:)!!!
W końcu nie muszę opowiadać historii z kanapą
)
okrąglinek gratuluje groszka!!!
Kim87, WaldhauzerM, nikola2877, Judi22, kozamonia, Tissaia, Tuliska, szuflada, Allmita, foxylady, Caro lubią tę wiadomość
-
To gratuluję zaręczyn w ParyżuElunia wrote:Dzięwczyny dziewczyny, były piękne oficjalne zaręczyny na wierzy Eiffla:)!!!
W końcu nie muszę opowiadać historii z kanapą
)
okrąglinek gratuluje groszka!!!
Elunia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie to hej wszystkim wam:)
U mnie bardzo piersi bolą i plecy na dole nie wiem dokładnie czy to miednica czy którąś może określić gdzie ona jest dokładnie ?
Co mnie zasmuciło to to że tempka leci z dół.
GDYBY liczyć że owu była 13dc to dziś mam 10dpo. A jak od rosnącej tempki to 8dpo.
Nie zawcześmie ona leci z dół ?
-
Wejdź na www.zapodaj.netOkrąglinek wrote:Chetnie pokaze testy bo nawet dwa zrobilam.i nie z porannego moczu ale nie umiem wrzucic fotki:-P dziekuje za gratulacje kochane jestescie:-)
Naciśnij "na forum", wybierz wielkość 500x500, wstaw zdjęcie, skopiuj link i wstaw go tu

-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Dlaczego za późno?
Miałaś test poz i wspolzylas dzień później. Owulacja od poz testu następuje 24-36h po
Program pokazał mi przez chwile dzień owulacji na środę. Ale chyba programowi nie ma co ufać prawda? Skoro pęcherzyk w czwartek byl na usg 19mm.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ja z nimi walczę już prawie tydzień